Entreprenør, Murer i Akershus

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

1683 Siste år
857 Siste 3 mnd
105 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Reparasjon av mur og fundament for tilbygg

Registrert Dato: Søndag 11. August 2019

Eiendommen består av et påbygget enderekkehus fra 1962, der den påbygde delen er fra 1980-tallet, og et frittstående tilbygg/atelier. Under atelieret er det bygd en enkel bod.
Tomta er bratt skrånende, i den delen der atelieret ligger. Grunnforholdene er ustabile og har ført til setningsskader på tilbygget.
I forbindelse med påbyggingen av huset og byggingen av atelieret på 1980-tallet er det blitt fylt opp med stein og satt opp en natursteinmur som har fått store skader.
Problemene som må løses kan deles i tre prosjekter:
1. Atelieret har forskjøvet seg, trolig på grunn av en kombinasjon av ustabile grunnforhold (langt ned til grunnfjell) og delvis råtnende treverk i bjelkene. Årsaken (e) til forskyvningen må fastslås, og nødvendige reparasjoner må foretas.
2. Muren som er anlagt i forbindelse med utbyggingen er i dårlig stand, og må repareres. 3. I forbindelse med reparasjonen av muren skal det mures opp en egen del som kan fungere som trapp mellom øvre og nedre nivå av hagen. Prosjektene kan utføres samlet eller hver for seg, og kan tas over tid.
Bortreist 15.-23. August 2019.
Henvendelser helst pr epost.

Er du interessert i slike oppdrag? Registrer Din Bedrift

Entreprenør, Murer

Prosjekter, Reparasjoner, Treverk

Nesoddtangen, Akershus