Combined Shape Group 13 Combined Shape anbudstorget_logo Group 2 Group 6 Path 2 shutterstock_584449174 Shape

Anleggsgartner, Betong, Entreprenør, Maskinentreprenør, Murer i Nordland

Formidlede anbud
  • 0
    Siste år
  • 0
    Siste 3 mnd
  • 0
    Aktive nå
Nordland
Avsluttet

Reparasjon av Reine, Mortsund og Stamsund moloer - Moskenes og Vestvågøy kommuner - Nordland fylke

Kystverket Nordlandv/Havne- og farvannsavdelingen ønsker tilbud på reparasjon av moloene på Reine, Mortsund og Stamsund.
reine molo:
Reparasjonsarbeidet på Reine molo går ut på graving av en grøft for legging av en armert betongbankett (h = 60 cm, gjennomgående b = 50 cm) langs moloen brystvern i en lengde av ca. 400 m. før etablering av banketten, må det graves av en grøft bestående av pukk mellom støpt dekke og brystvernet i en varierende bredde mellom 0, 5 og 0, 2 m langs brystvernet. Gravedybde er mellom 20 og 30 cm.
mortsund molo:
Omtrent 60 meter fra moloens start (molosvingen) har brystvernet samt dekket på moloen blitt ødelagt. Reparasjonsarbeidet på Mortsund molo går ut på å fjerne tilført dekke (pukk) og støype et nytt. Det må også settes opp nytt brystvern i betong langs svingen. Skadens omfang er omtrent 12 m langt gjennom molosvingen.
stamsund molo:
Reparasjonsarbeidet på Stamsund molo går ut på å fjerne de deler av betongdekket som er ødelagt (ca 70 m). Det skal støpes nytt dekke (bjelke) med 1 m bredde med en langsgående kabelgrøft i form av betongkassetter med lokk (l = 1, 0 m; b= 0, 3 m h = 0, 3 m inkl. Lokk). Disse kassettene fundamenteres med en understøpning i betong. Kassettene danner forskaling langs dekkets innside langs moloen. Innfesting av understøp av kabelkassettene gjøres med armeringsbøyler som legges i understøpen (30 cm lengde) og støpes inn i dekket med 50 cm med 20 cm mellomrom. Total lengde for innfestingdbøylene for understøpen av kabelkassettene er 1, 0 m. Det må legges ut et nytt underlag for betongen som støpes ut i 1 m bredde på utsiden kanalene som kun legges ut i skadeområdet.
Anbud id:
209688
  • Sted:
    Vestvågøy, Moskenes
  • Registrert:
    Mandag 6. August 2012