Betong, Entreprenør, Maskinentreprenør, Murer, Steinlegger i Nordland

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

1292 Siste år
502 Siste 3 mnd
106 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Reparasjon av Reine, Mortsund og Stamsund moloer - Moskenes og Vestvågøy kommuner - Nordland fylke

Registrert Dato: Mandag 06. August 2012

Kystverket Nordlandv/Havne- og farvannsavdelingen ønsker tilbud på reparasjon av moloene på Reine, Mortsund og Stamsund.
REINE MOLO:
Reparasjonsarbeidet på Reine molo går ut på graving av en grøft for legging av en armert betongbankett (h = 60 cm, gjennomgående b = 50 cm) langs moloen brystvern i en lengde av ca. 400 m. Før etablering av banketten, må det graves av en grøft bestående av pukk mellom støpt dekke og brystvernet i en varierende bredde mellom 0,5 og 0,2 m langs brystvernet. Gravedybde er mellom 20 og 30 cm.
MORTSUND MOLO:
Omtrent 60 meter fra moloens start (molosvingen) har brystvernet samt dekket på moloen blitt ødelagt. Reparasjonsarbeidet på Mortsund molo går ut på å fjerne tilført dekke (pukk) og støype et nytt. Det må også settes opp nytt brystvern i betong langs svingen. Skadens omfang er omtrent 12 m langt gjennom molosvingen.
STAMSUND MOLO:
Reparasjonsarbeidet på Stamsund molo går ut på å fjerne de deler av betongdekket som er ødelagt (ca 70 m). Det skal støpes nytt dekke (bjelke) med 1 m bredde med en langsgående kabelgrøft i form av betongkassetter med lokk (l = 1,0 m; b= 0,3 m h = 0,3 m inkl. lokk). Disse kassettene fundamenteres med en understøpning i betong. Kassettene danner forskaling langs dekkets innside langs moloen. Innfesting av understøp av kabelkassettene gjøres med armeringsbøyler som legges i understøpen (30 cm lengde) og støpes inn i dekket med 50 cm med 20 cm mellomrom. Total lengde for innfestingdbøylene for understøpen av kabelkassettene er 1,0 m.Det må legges ut et nytt underlag for betongen som støpes ut i 1 m bredde på utsiden kanalene som kun legges ut i skadeområdet.

AVSLUTTET
Er du interessert i lignende oppdrag?Kontakt oppdragsgivere