Combined Shape Group 13 Combined Shape anbudstorget_logo Group 2 Group 6 Path 2 shutterstock_584449174 Shape

Anleggsgartner, Entreprenør, Maskinentreprenør i Oslo

Formidlede anbud
  • 0
    Siste år
  • 0
    Siste 3 mnd
  • 0
    Aktive nå
Oslo
Avsluttet

Reparasjon av veidekke

Oslo kommune, Vann- og avløpsetaten(vav) ønsker å inngå rammeavtale med entreprenør om reparasjon av veidekke og bærelag etter gravearbeider i kommunens vei - og gatenett.
Entreprenøren skal utbedre/reparere veidekke og bærelag i gater, vei og fortau etter gravearbeider i forbindelse med arbeide på ledningsnettet.
Dette omfatter blant annet rigg og drift, sikring og sparring/arbeidsvarslig og skilting, fjerning av midlertidig veidekke og bærelag, avretting med subbus, skjæring av kanter, fresing av fortanning, justering av kumrammer og slukrister, asfaltering, setting av kantstein, brostein og sf-stein, samt sikring av asfalteringsområder.
Arbeidet inkluderer også rengjøring av kumrister og vannrenner etc. Etter asfalteringen hvis disse er forurenset.
Akuttarbeider på ledningsnettet representerer ca 200 gravearbeider i den aktuelle perioden. Gjennomsnittlig må ca. 30 m2 av veibanen repareres etter disse arbeidene.
Oppgradering/Nytt ledningsnett representerer gjennomsnittlig 20 gravearbeider per år på veinettet i kommunen. Gjennomsnittlig må ca. 600 - 700 m2 av veibanen repareres etter disse arbeidene.
Detaljert beskrivelse - se vedlegg 1. Kravspesifikasjon
Anbud id:
224446
  • Sted:
    Oslo
  • Registrert:
    Onsdag 7. November 2012

Lignende oppdrag i Oslo

6 anbud