Flislegger, Rørlegger, Snekker i Oslo

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

2892 Siste år
748 Siste 3 mnd
261 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Reparasjon skade på flislagt bad

Registrert Dato: Torsdag 30. April 2009

fra rapporten fra takstmannen:
Badet har flislagt gulv m / varmekabel og flislagte vegger. Tre vegger er flislagt på underlag av plater, en vegg på underlag av betong.

Skade :
Skaden er todelt. Tre fliser montert på vegg av betong har sprukket. Dette skyldes at det har oppstått en svinnsprekk i betongunderlaget. Vegg bak badekar med blandebatteri og dusjstang er undersøkt for fuktskader med fuktmåler/Protimeter. Det er brukt en målemetode med referanseområde, verdier fra 0-1000. Alle verdier over 200 viser unormalt høye fuktverdier i konstruksjonen . Tre vegger som ikke er utsatt forfukt kontrolleres først og viser verdier i intervallet 125 til 175. Forskjellen forklares med underlag i gibs og betong som gir forskjellige utslag. Vegg bak badekar med blandebatteri og dusjstang er undersøkt og gir utslag på 1000 i området rundt blandebatteri og dusjstang. Dette tyder på at tetting rundt disse gjennomføringene ikke er utført riktig og at vann trenger inn i veggkonstruksjonen.

Skadeutbedring: Flislagt vegg bak badekar demonteres etter at badekar, innredning , blandebatteri og dusjstang er demontert. Skadet isolasjon byttes ut, nye plater monteres. Siste lag plater må være vannfaste plater for eksempel Litex eller tilsvarende. For å få til en tilfredsstillende hjørneløsning mellom to vegger med plater og betong underlag må også vegg med betongunderlag flislegges på nytt. Denne flislegges etter at gamle fliser er sparklet ut med flislim og hjørne med
overgang til platekledd vegg er sikret med smøremembran og skjøtebånd. Før flislegging av platekledd vegg må gjennomgang for rør fuktsikres og veggen fuktsikres med smøremembran etter leverandørens anvisning.
Utstyr og badekar remonteres..

Befaring etter avtale.