Snekker, Taktekker i Sør-Trøndelag

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

700 Siste år
162 Siste 3 mnd
54 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Reperere takpapp

Registrert Dato: Torsdag 14. Mars 2013

Vi har bygget ny carport som er sammenføyd til huset, taket til carporten er belagt med takpapp og overgangen mellom carport og hus er sammenføyd med en overgangslist i metal. Huset har gammel takpapp hvor decra takstein er lagt over. Overgangen mellom tak og hus er ikke tett, og det er fare for frostsprenging mellom metallplate og takstein. I tillegg er det en liten rift i takpapp på huset som må utbedres. Taket i carporten er av vannbestandige plater som ikke er skadet

Vi ønsker tilbud på å utbedre skaden og ønsker forslag til løsning. En sannsynlig løsning kan være å fjerne overgangslist og sammenføye carport til hus med takpapp. Dette innebærer at det må legges ny takpapp i et område både på selve huset og carporten, samt at ny overgang på omtrent 30 cm mellom hus og carport må bygges opp. Det totale arealet som skal belegges med takpapp er omtrent 20 m2, og omtrent 5m2 takstein må fjernes for å komme til. Anslagsvis vil arbeidet kunne gjennomføres på tre dager.

Siden det nå er snø på taket har vi dessverre ikke bilder, men kom gjerne på befaring. Vi legger ut oppdraget noe tidlig, men er fleksible i forhold til når oppdraget kan gjennomføres.
.

AVSLUTTET
Er du interessert i lignende oppdrag?Kontakt oppdragsgivere

Snekker, Taktekker

Befaring, Carport, Decra, Overgang, Plater, Takpapp, Takstein

Trondheim, Sør-Trøndelag

Avsluttet: Lørdag 13. April 2013