Combined Shape Group 13 Combined Shape anbudstorget_logo Group 2 Group 6 Path 2 shutterstock_584449174 Shape

IT/Web og Support i Nordland

Formidlede anbud
  • 0
    Siste år
  • 0
    Siste 3 mnd
  • 0
    Aktive nå
Nordland
Avsluttet

Request for Information (RFI), Digital Patologi, Helse Nord

Anskaffelsen av Digitalt patologisystem vil gjennomføres i henhold til lov om offentlige anskaffelser, som er basert på EUs anskaffelsesdirektiver. hn ønsker å gjennomføre en rettferdig anskaffelsesprosedyre, og publiserer derfor denne RFIen i forkant av selve anskaffelsen.
Hensikten med RFIen er å oppnå:
- Informasjon om potensielle digitale patologiløsninger i markedet for å bestemme målet og det optimale omfanget for anskaffelsen.
- Informasjon som gjør det mulig å forberede HNs egne leveranser i prosjektet.
- Kommersiell informasjon for å tilrettelegge for den best organiserte anskaffelsesprosessen når det gjelder rettigheter, forpliktelser og fordeling av risiko.
- Informasjon for å etablere et anskaffelsesbudsjett og analysere sannsynlige livssykluskostnader (lcc) knyttet til leveransen. vær oppmerksom på at denne RFIen ikke er en del av anskaffelsesprosessen og dekkes derfor ikke av anskaffelsesreglene. Det er ikke tatt noen endelige beslutninger i forhold til anskaffelse og anskaffelsesprosess på dette tidspunktet. Potensielle leverandører bør merke seg at informasjonen om anskaffelsesprosessen gitt i dette dokumentet er foreløpig, og ikke på noen måte juridisk bindende for kunden, som vil være Helse Nord rhf. Dersom anskaffelse blir vedtatt så tas det foreløpig sikte på at denne anskaffelsen vil være fullført 2. Kvartal 2021 (tentativt).
Vi gjør oppmerksom på at det er mulig å besvare utvalgte deler av denne RFIen, og at alle innspill vil bli verdsatt.
Anbud id:
673345
  • Sted:
    Bodø
  • Registrert:
    Fredag 2. Oktober 2020