Combined Shape Group 13 Combined Shape anbudstorget_logo Group 2 Group 6 Path 2 shutterstock_584449174 Shape

Alarm og sikkerhet, Arkitekt, Elektriker, Entreprenør, Maskinentreprenør, Snekker, Ventilasjon i Vestland

Formidlede anbud
  • 0
    Siste år
  • 0
    Siste 3 mnd
  • 0
    Aktive nå
Vestland
Avsluttet

Reservekraftanlegg - Sande Omsorgssenter. Elektroentreprise.

Det skal bygges et nytt, komplett reservekraftanlegg for Sande Omsorgssenter. Reservekraftanlegget skal monteres i et eget frittstående aggregathus, som skal plasseres nordøst for omsorgssenteret. Det skal også bygges et eget frittstående tavlebygg, der all omkoblingsautomatikk plasseres. Det skal etableres kabelgrøfter, inklusive trekkerør og stigekabler, fra aggregatbygg til tavlebygg. Eksisterende stigere, fra e-verkets trafo til omsorgssenterets hovedtavler, legges om slik at omsorgssenterets bygninger forsynes via nytt tavlebygg og omkoblingsautomatikk.
Noe mindre ombygging av eksisterende hovedtavler må påregnes, bl. a. Med tanke på utkobling av deprioriterte forbrukere, som f. Eks. #URL0#, o. l.
Prosjektet forutsettes utført som to hovedentrepriser, der elektroentreprenør også har ansvar for aggregatleveransen, og bygningsentreprenør også har ansvar for grunnarbeider inklusive grøfter.
Det gjøres oppmerksom på at Sunnfjord kommune tar forbehold om finansiering av prosjektet og endelig gjennomføringsbeslutning. Konkurransen kan måtte avlyses. Deltakerne i konkurransen har i så fall ikke krav på erstatning for kostnader til å utarbeide søknad, tilbud og andre kostnader som deltakerne er påført som følge av konkurransen.
Anbud id:
668268
  • Sted:
    Sunnfjord
  • Registrert:
    Tirsdag 8. September 2020