Combined Shape Group 13 Combined Shape anbudstorget_logo Group 2 Group 6 Path 2 shutterstock_584449174 Shape

Arkitekt i Vestfold

Formidlede anbud
  • 0
    Siste år
  • 0
    Siste 3 mnd
  • 0
    Aktive nå
Vestfold
Avsluttet

Ressursleverandør Transport & Lagring

Ressursleverandøren må dekke fagområdene geologi, geofysikk, petrofysikk, geomekanikk, geokjemi, reservoar-, produksjon-, brønn- undervannsteknologi og transport. Leverandøren må kunne holde verktøy og programvare som er standard i de angitte fagområdene, og sikre at personellet er kjent med relevante prosedyrer og veiledninger for oppgavene. Tilbyderne må dokumentere erfaring fra petroleumsindustrien i alle fagområdene. Erfaring fra nøkkeloppgaver innen CO2- lagring vil være å foretrekke.
Omfanget anslås til ca 6 årsverk pr. år, Omfanget vil kunne bli noe endret over tid ettersom selskapets aktivitet utvikles. Tilpasninger avtales langsiktig. Det forventes at leverandøren også forsøker etter beste evne til å bidra ved uforutsette behov utover det angitte omfang. Varigheten av engasjementet vil være 4, 5 år.
4 årsverk vil være faste engasjement av dedikerte personer på full tid som gjensidig forpliktes av partene i perioden. Disse personene vil allokeres og avtales på lang sikt og må påregne å utføre deler av sine oppgaver i Gassnovas lokaler. For disse personene vil det gjelde en gjensidig oppsigelsestid på 6 måneder. Det resterende omfanget forventes å være i form av studier og oppgaver med varierende omfang og varighet. Arbeidsspråk er norsk og engelsk. Ressursleverandøren må legge forholdene til rette for god samhandling mellom eget personell.
Det forventes at ressursleverandøren allokerer en koordinator på full tid for leveransen, som deltar i t&l`s ukentlige prosjekt/ ledermøter. Denne koordinatoren vil ha en formell rapporteringslinje til den av t&l`s medarbeidere, som er gitt ansvaret for leveransen. Den faglige kontakten vil være bred og ikke pålagt begrensninger. Rapportering vil skje i prosjektmøtet, med månedsrapport og eventuelt dedikerte framdriftsmøter eller lignende.
Det forventes at leverandøren aktiv bidrar lagutvikling og legger forholdene til rette for effektiv arbeidet i eget team.
Ved behov for bistand utover de faste forpliktede ressursene skal bestilling skje i form av et eget skjema for Kost, Tid og Ressurs (ktr skjema).
Anbud id:
191665
  • Sted:
    Porsgrunn, Skien Notodden, Siljan, Bamble, Kragerø, Drangedal, Nome, Midt-Telemark, Seljord, Hjartdal, Tinn, Kviteseid, Nissedal, Fyresdal, Tokke, Vinje  Vis alle
  • Registrert:
    Mandag 23. April 2012