Prosjektleder i Telemark

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

202 Siste år
54 Siste 3 mnd
24 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Ressursleverandør Transport & Lagring

Registrert Dato: Mandag 02. April 2012

Den tekniske ressursleverandøren skal gi teknisk støtte til engasjementsteamet Transport og Lagring i arbeidet med å gi råd til myndighetene og ivareta Statens interesser i CO2- prosjekter.
Ressursleverandøren vil bidra med tekniske studier, kompetanse og kapasitet i arbeidet med å velge, kvalifisere og utvikle lager på norsk sokkel. Personell fra ressursleverandøren vil blant annet:
? delta i interne tekniske diskusjoner (inkludert mål og strategier)
? bidra med råd og forslag til aktiviteter og planer
? utføre tverrfaglige studier, foreta kvalitetssikring av eksterne studier og tjenester
? bistå i integrering av resultater til konklusjoner og beslutningsgrunnlag
? bistå Gassnovas deltagelse i interessentskap med andre selskaper (møteforberedelser, strategi, vurdering av forslag, presentasjoner etc.)
Ressursleverandøren må dekke fagområdene geologi, geofysikk, petrofysikk, geomekanikk, geokjemi, reservoar-, produksjon-, brønn- og undervannsteknologi. Leverandøren må kunne holde verktøy og programvare som er standard i de angitte fagområdene, og sikre at personellet er kjent med relevante prosedyrer og veiledninger for oppgavene. Tilbyderne må dokumentere erfaring fra petroleumsindustrien i alle fagområdene. Erfaring fra nøkkeloppgaver innen CO2- lagring vil være å foretrekke.
Omfanget anslås til ca 6 årsverk pr. år, Omfanget vil kunne bli noe endret over tid ettersom selskapets aktivitet utvikles. Tilpasninger avtales langsiktig. Det forventes at leverandøren også forsøker etter beste evne til å bidra ved uforutsette behov utover det angitte omfang. Varigheten av engasjementet vil være 4,5 år.
4 årsverk vil være faste engasjement av dedikerte personer på full tid som gjensidig forpliktes av partene i perioden. Det vil være en gjensidig oppsigelsestid på 6 måneder for disse personene. Disse personene vil allokeres og avtales på lang sikt og må påregne å utføre deler av sine oppgaver i Gassnovas lokaler. Det resterende omfanget forventes å være i form av studier og oppgaver med varierende omfang og varighet. Arbeidsspråk er norsk og engelsk. Ressursleverandøren må legge forholdene til rette for god samhandling mellom eget personell.
Det forventes at ressursleverandøren allokerer en koordinator på full tid for leveransen, som deltar i T&L`S ukentlige prosjekt/ ledermøter. Denne koordinatoren vil ha en formell rapporteringslinje til den av T&L`s medarbeidere, som er gitt ansvaret for leveransen. Den faglige kontakten vil være bred og ikke pålagt begrensninger. Rapportering vil skje i prosjektmøtet, med månedsrapport og eventuelt dedikerte framdriftsmøter eller lignende.
Ved behov for bistand utover de faste forpliktede ressursene skal bestilling skje i form av et eget skjema for Kost, Tid og Ressurs (KTR skjema).

AVSLUTTET
Er du interessert i lignende oppdrag?Kontakt oppdragsgivere

Prosjektleder

Brønn, Koordinator, Lagring, Transport, Varierende

Rauland, Telemark

Avsluttet: Tirsdag 15. Mai 2012