Gulv, Maler, Murer i Oslo

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

1455 Siste år
533 Siste 3 mnd
135 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Restaurere balkong, male med epoxy, male under balkong, male yttervegg i panel.

Registrert Dato: Mandag 09. Mai 2011

To separate små prosjekter på samme hus som gjerne kan utføres samtidig. Ønskes utført av registrert mesterbedrift. (Norsk malerfirma, Et AS)

Prosjekt 1: Balkong i betong på 1,75x 4,20m, ca 2,5 meter over bakken. Er belagt med puss og epoxy. På oversiden har epoxyen krakkelert og sprukket flere steder. I ytterkant av balokongen har det flere steder trukket vann inn i pussen som da har blitt porøs. Dette har resultert i mosegroing og løs puss. Løs puss og epoxy må fjernes og sparkles opp på nytt.. Nytt Epoxy belegg på males på. Farge: Lys grå .Reusltat: Skal være plant i slepelys. Ytterkanter av balkong må beskyttes slik at vann ikke skader dette igjen. Oppgi om kanten skal bellegges med Epoxy, (Hvit) eller om dette skal utføres på annenanbefalt måte.

Under balkongen har maling flasset av . Resterende maling må fjernes . Mest sannsynlig må det sandblåses, da det er grov betong som er vanskelig å pusse. Primes eller grunnes og males med minst 2 strøk med hvit diffusjonsåpen murmaling.

Prosjekt 2 er kun én yttervegg i stående panel spm er blå med brune karmer rundt et vindu. Gammel maling skal vaskes med husvask og males minst 2 strøk med hvit type Gjøko Herregård Exclusive Oljemaling eller tilsvarende. Gammel farge skal ikke skinne igjennom. Vindu skal maskeres med blå maskeringstape. Veggen grenser inn til nabo sin terasse og tildekking/maskering må derfor utføres nøyes. Veggen er ca 15kvM .

Alt skal spesifisereres med materialtype, mengde, type, beregnet antall timer. Det kreves at minst en norsktalende selv arbeider. Vann og strøm er tilgjengelig under arbeidene.

Ønsker pristilbud inkludert materialer, men spesifisert.

AVSLUTTET
Er du interessert i lignende oppdrag?Kontakt oppdragsgivere