Combined Shape Group 13 Combined Shape anbudstorget_logo Group 2 Group 6 Path 2 shutterstock_584449174 Shape

Anleggsgartner, Entreprenør, Maskinentreprenør, Stålarbeider i Troms

Formidlede anbud
  • 0
    Siste år
  • 0
    Siste 3 mnd
  • 0
    Aktive nå
Troms
Avsluttet

Restaurering av eksisterende norsk/russisk grensegjerde

Restaurering av eksisterende norsk/russisk grensegjerde på strekningen fra porten ved Langvatn øst for Korpfjellet og sør-vestover til Vuorjeearru i sør-Varanger kommune i Finnmark fylke. En strekning på 11 km.
Det skal skiftes ut og suppleres med ca. 2200 stolper på strekningen. Eksisterende gjerde skiftes ut med netting i tillegg til 2 overstreng. Det skal barduneres der gjerdet har en vinkel, og bardunene merkes. 2 plasser skal gjerdet flyttes par hundre meter og den gamle traseen skal ryddes, stolper fra den gamle traseen som ikke er dårlige eller råtnet skal benyttes i den nye omforente trasen, i tillegg skal en port flyttes. på en strekning på ca 3 km skal gjerdestolpene flyttes nærmere hverandre fra en avstandslengde på 4 meter til en avstandslenge på 3 meter som er jfr. Grensegjerdestandard for Norsk/Russisk grensegjerde.
Det vil bli foretatt befaring av traseen før oppstart, slik at oppdragstaker får fullstendig oversikt over hva som skal gjøres.
Stolpene må bankes/bores ned i bakken i en dybde på ca. 50 cm. Oppsetting av netting med nettinghøyde ca. 125 cm med minst 3 kramper pr. Stolpe, og med 2 høyder med overstreng over nettingen. Stolpehøyden er standard impregnert grensegjerdestolpe i 3 meters høyde, som føres opp med 3 meters stolpeavstand. Dette jamfør Grensegjerdestandard for Norsk/Finsk grensegjerde.
Oppsett/bygging av gjerde skal utføres fagmessig og godkjennes av
reindriftsagronomen. Fagmessig utførelse følger av langvarig praksis og eventuelle spørsmål rettes til reindriftsagronomen.
Det påhviler oppdragshaver å bygge/sette opp gjerdet etter fagmessig standard.
Bortfrakt av gammelt gjerdemateriell/søppel til godkjent deponi, deponeringskvitteringen skal fremlegges.
Anbud id:
196076
  • Sted:
    Sør-Varanger
  • Registrert:
    Tirsdag 15. Mai 2012