Anleggsgartner, Betong, Elektriker, Entreprenør, Maskinentreprenør, Murer, Steinlegger i Oslo

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

3726 Siste år
950 Siste 3 mnd
265 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Restaurering av skiferbelagt trapp på ca 80 kvm

Registrert Dato: Torsdag 28. Februar 2013

Norsk Folkemuseum skal restaurere en skiferbelagt trapp på ca 80 kvm. Skiferen må demonteres, merkes og monteres. Trappa må pigges og det skal legges varmekabler med 3 kurser. Arbeidet må gjennomføres i perioden medio april til ultimo september. Av hensyn til publikum er det ønskelig å begrense anleggsperioden mest mulig.      
   Instruks til tilbyder 1.1 Forespørselsdokumenter
Tilbudet skal utarbeides i henhold til retningslinjene gitt i forespørselsdokumentene, som består av:
·         Konkurransegrunnlag (dette dokumentet)
o   Vedlegg A - Prisskjema
o   Vedlegg B ? Tilstandsrapport fra Multiconsult1.2 Kunngjøring
Konkurransen er kunngjort på *** Linken er fjernet *** og *** Linken er fjernet *** Tilbudsinnlevering
Alle tilbud skal leveres elektronisk via Mercell-portalen, *** Linken er fjernet *** innen tilbudsfristen.
Dersom leverandøren trenger hjelp med å levere inn sitt tilbud, ta kontakt med Mercell support:
support@mercell.com eller telefon 21 01 88 60.
 1.4 Kommunikasjon
All kommunikasjon i prosessen skal foregå via Mercell-portalen, *** Linken er fjernet *** />Dette for at all kommunikasjon skal loggføres. Når du er inne på konkurransen skal du velge fanebladet Kommunikasjon.
Klikk deretter på symbolet  Ny melding. Skriv inn informasjon til oppdragsgiver og
trykk deretter . Oppdragsgiver mottar så meldingen din. Hvis spørsmålet angår alle tilbydere vil oppdragsgiver besvare dette anonymisert ved å gi svaret som en tilleggsinformasjon. Tilleggsinformasjon er tilgjengelig under fanebladet Forespørsel og deretter underfanebladet Tilleggsinformasjon. Du vil også få en e-post med en link til tilleggsinformasjonen.
 1.5 Rettelser, suppleringer eller endringer i konkurransegrunnlaget
Innen tilbudsfristens utløp har Oppdragsgiver rett til å foreta rettelser, suppleringer eller endringer i konkurransegrunnlaget som ikke er av vesentlig karakter.
Rettelser, suppleringer eller endringer vil bli sendt til alle som har meldt sin interesse i Mercell.
Opplysninger som Oppdragsgiver gir på forespørsel av en Tilbyder, vil umiddelbart bli sendt til alle de øvrige i anonymisert form.
Opplysninger om rettelser, suppleringer og endringer kunngjøres elektronisk via Mercell portalen. Ved en revisjon av konkurransen, vil dette vises som en ny versjon av konkurransen. Når det gjelder tilleggsopplysninger vil dette fremkomme i fanebladet Tilleggsinformasjon i Mercell portalen. Leverandører som allerede har meldt sin interesse vil også få en melding via sin e-post, om at det er gitt tilleggsinformasjon på konkurransen, eller det er gjort en revisjon av konkurransen. Følge da denne linken i denne meldingen slik at du kommer inn på den aktuelle konkurransen.
Dersom det oppdages feil i konkurransegrunnlaget, bes det om at dette formidles til oppdragsgiver via kommunikasjonsmodulen i Mercell portalen.
For denne anbudsprosessen benytter oppdragsgiver Mercell Sourcing Service. For å melde din interesse på dette anbudet samt få tilgang til dokumenter, skal du klikke på lenken nedenfor eller kopiere og lime inn lenken i din nettleser. *** Linken er fjernet *** Følg deretter instruksjoner på nettsiden.

AVSLUTTET
Er du interessert i lignende oppdrag?Kontakt oppdragsgivere