Webutvikling i Nordland

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

189 Siste år
43 Siste 3 mnd
9 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

RFI - Aksesspunkt for fakturamottak

Registrert Dato: Onsdag 27. Mars 2013

HelgelandsKraft AS driver virksomhet innen produksjon, overføring og omsetning av fornybar energi samt annen aktivitet med naturlig tilknytning.
Våre 273 medarbeidere jobber for vår visjon: HelgelandsKraft ? en aktiv verdiskaper for regionen. Vi er sertifisert ihht. NS-ISO 9001/14001 og har høy fokus på forebyggende helse, miljø og sikkerhetsarbeid.
I nasjonal målestokk er HelgelandsKraft et større kraftselskap med over 42.000 kunder, kraftproduksjon på 1 TWh, levert kraft eget nett 6 TWh, totalomsetning i 2011 på 1389 mill. kr og resultat før skatt på 321 mill. kr.For mer informasjon, se nettside: *** Linken er fjernet *** />Helgelandskraft AS planlegger å tilknytte seg en leverandør som aksesspunkt for innkommende fakturaer. Helgelandskraft AS mottar årlig ca 18 000 leverandørfakturaer, og vi ønsker å effektivisere våre arbeidsprosesser med å kunne motta disse elektronisk. Helgelandskraft bruker idag IFS økonomisystem og en eventuell e-faktura løsning må være integrerbart mot denne.
Vi ønsker med denne RFI å invitere leverandører som kan levere slike tjenester til å presentere sine bedrifter, produkter og tjenester. Dette gjøres for at Helgelandskraft skal få tillegnet seg kunnskap om de ulike løsninger som finnes i markedet, og hvordan disse vil innvirke og sette krav til våre arbeidsprosesser.
Vi ser for oss å gjennomføre slike presentasjoner i slutten av april 2013.
Presentasjonen kan gjennomføres enten via:
Videokonferanse/Nettpresentasjon
Presentasjon i våre lokaler
Oversendelse av nødvendig presentasjonsmateriale ol.
Nærmere avtale kan gjøres med undertegnede.
Tommy Thrana
Innkjøpssjef
tommy.thrana@helgelandskraft.no
mob: 9973 73 32
For denne anbudsprosessen benytter oppdragsgiver Mercell Sourcing Service. For å melde din interesse på dette anbudet og få tilgang til dokumenter skal du klikke på lenken nedenfor eller kopiere og lime inn lenken i din nettleser.
*** Linken er fjernet ***

AVSLUTTET
Er du interessert i lignende oppdrag?Kontakt oppdragsgivere

Webutvikling

Bedrifter, Leverandør, Leverandører, Omsetning

Reine, Nordland

Avsluttet: Tirsdag 09. April 2013