Combined Shape Group 13 Combined Shape anbudstorget_logo Group 2 Group 6 Path 2 shutterstock_584449174 Shape

Entreprenør, Maskinentreprenør, Riving, Transport i Innlandet

Formidlede anbud
  • 0
    Siste år
  • 0
    Siste 3 mnd
  • 0
    Aktive nå
Innlandet
Avsluttet

RFI - Anlegg for rensing av forurensede masser

Sirkula iks gjennomfører et forprosjekt for å vurdere anskaffelse av et anlegg eller maskiner for å kunne i større grad enn i dag å kunne rense forurensede masser som oljeholdig slam (herunder slam fra oljeutskiller og slam fra sandfang tilknyttet oljeutskiller), sandslam (fra sandfang ikke tilknyttet oljeutskiller), strøsand og forurensede gravemasser. Massene leveres per i dag til Heggvin avfallsanlegg hvor mesteparten av massene deponeres. Sirkula iks arbeider for en sirkulær økonomi hvor større deler av avfallet kan utnyttes fremfor å deponeres. Som en del av dette arbeidet ønsker Sirkula iks å undersøke hvilke muligheter som markedet kan tilby for å rense de ulike massene.
Det ønskes å få beskrevet løsninger fra alle aktører som kan tilby renseanlegg innen enten oljeholdig slam, sandslam, forurensede masser og strøsand. RFIen er ikke utelukkende rettet mot leverandører som kan tilby en samlet løsning for alle fraksjonene, men Sirkula iks ønsker særlig informasjon fra leverandører som kan tilby rensing av oljeholdig slam.
Det er viktig for Sirkula iks at den tilbudte løsningen er kostnadseffektiv, samtidig som gjenbruk av massene som rene masser øker. Sirkula iks ønsker også, dersom markedsaktørene har tilgjengelig informasjon, et overordnet bilde på økonomien ved eventuelt videresalg / gjenbruk av de rensede massene.
Hensikten med forprosjektet til Sirkula iks er å kartlegge:
- Hvilke løsninger er tilgjengelige for rensing av de ulike massene oljeholdig slam, sandslam, strøsand og forurensede gravemasser? Kan rensing av disse massene kombineres i ett anlegg, eller er det forskjellige anlegg / maskiner som må investeres i for å rense de ulike?
- Hvilket areal må avsettes til anlegget og hvilke tekniske installasjoner må foreligge, herunder:
-- Logistikkløsninger som mottaksområde, lagerområde og sorteringsområde
-- Behov for tilgang til strøm, vann og avløp, samt hvor mye strøm og vann anlegget trenger
-- Eventuelle utslipp fra anlegget
- Hva er oppnåelig rensegrad for massene gitt anlegget som beskrevet ovenfor? Hvor godt kan massene renses med hensyn til partikkelstørrelse, og hvilke produkter vil være mulig å hente ut av anlegget for gjenbruk?
- Overordnet økonomi med prosjektet, herunder anslåtte investeringskostnader og driftskostnader
- Som en del av besvarelsen ser Sirkula iks gjerne at leverandør deler informasjon om kunnskap de måtte ha om marked, bruksområder og potensialer for ferdig rensede masser, herunder eventuelt økonomisk potensiale
- Annen relevant informasjon og beskrivelse av eventuelle forutsetninger
nærmere informasjon om forprosjektet, tidsplan for forprosjektet, informasjon om lokasjonen av anlegget eller maskinen tenkes benyttet på samt kontaktperson for spørsmål fremgår av dokumentene «Request for information» samt «Vedlegg 1 - Beskrivelse av eksisterende anlegg».
RFIen administreres av Odin Prosjekt as på vegne av Sirkula iks.
Kunngjøringen gjennomføres utelukkende for å få informasjon fra markedet om tilgjengelige løsninger (request for information) som grunnlag for å vurdere hvorvidt det vil gjennomføres en anskaffelsesprosess, og er ikke forpliktende for Sirkula iks.
Leverandørene vil ikke motta vederlag for å gi innspill i prosessen. Hvis Sirkula iks i etterkant av denne RFIen velger å gjennomføre en anskaffelsesprosess, vil ingen leverandør bli valgt, forhåndskvalifisert eller avvist basert på deltakelse i denne rfi-prosessen. Oppgitte datoer for potensiell publisering av konkurranse og kontraktsinngåelse er tentative og ikke forpliktende, da Sirkula iks ikke har avgjort hvorvidt det skal gjennomføres en anskaffelsesprosess eller eventuelt når denne vil skje.
Anbud id:
716067
  • Sted:
    Hamar
  • Registrert:
    Søndag 25. April 2021

Lignende oppdrag i Innlandet

6 anbud