Transport i Finnmark

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

378 Siste år
121 Siste 3 mnd
45 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

RFI - Kjøp av rekvisisjonsløsninger i forbindelse med taxitransport

Registrert Dato: Onsdag 21. Desember 2011

NSB har til hensikt å inngå ny kontrakt i løpet av 2012. I forbindelse med nevnte anskaffelse ønsker NSB å innhente oppdaterte opplysninger om markedet for løsninger som kan dekke våre behov. Vi ber derfor om at deres firma på best mulig måte besvarer spørsmålene på de neste sidene. Svarene er uforpliktende og vil danne grunnlag for et eventuelt fremtidig konkurransegrunnlag. Besvarelsene vil bli behandlet konfidensielt.
Anskaffelsen skal dekke NSB Persontog sitt behov for ny rekvisisjonsløsning ved kjøp av taxitransport i plutselige oppståtte driftsavvik langs jernbanestrekningene NSB trafikkerer. NSB Persontog transporterer kunder med alternativ transport, taxi og buss, for flere titalls millioner årlig.
NSB Persontog ønsker å erstatte dagens løsning med papirrekvisisjoner. Mange av våre kunder blir i dag henvist til taxi med en ferdig utfylt taxirekvisisjon når toget hvor kunden har kjøpt billett ikke kan fremføres. Taxirekvisisjonen blir i praksis fylt ut på stedet av en ansatt hos NSB Persontog, hvor blant annet strekning, dato og referansenummer oppgis. Rekvisisjonen overrekkes kunden eller direkte til taxitransportøren. Etter gjennomført transportoppdrag legges rekvisisjon og taxikvittering ved som vedlegg ved fakturering.
Løsning må blant annet sikre at rekvisisjonen kun kan benyttes til det beskrevne transportoppdrag innenfor en gitt gyldighetsdato. Løsningen må videre ikke være begrensende i forhold til hvilke taxileverandører NSB Persontog kan benytte til alternativ transport med taxi.

AVSLUTTET
Er du interessert i lignende oppdrag?Kontakt oppdragsgivere

Transport

Anskaffelse, Transport, Transportoppdrag

Kirkenes, Finnmark

Avsluttet: Tirsdag 03. Januar 2012