Møbelsnekker i Nord-Trøndelag

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

19 Siste år
6 Siste 3 mnd
2 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Rica Hell Amfi - Møbler

Registrert Dato: Onsdag 14. Mars 2012

Hell Amfi er et samarbeidsprosjekt mellom KLP Eieindom, Rica Hell Hotell og Stjørdal kommune. Partnerskapet er etablert for at ny storsal på hotellet teknisk og scenemessig også skal bli en god arena for de aller største kulturarrangementene i byen.
Rica Hell Hotel skal drifte storsalen kommersielt og til det beste for reiselivet i
Stjørdal Kommune. Generelt betyr det i samarbeid med alle reiselivsaktører i kommunen og spesielt med Radisson BLU Trondheim Airport og Trondheim Lufthavn Værnes.
Den nye salen skal inneha flerbruksfleksibilitet. I den forbindelse skal første prioritet være å oppnå mest mulig optimale forhold for kurs og konferanse. Med det som utgangspunkt skal det tilstrebes en best mulig fleksibilitet med hensyn på konserter, uten at det går utover primærbruken, som er kurs og konferanse. Salen skal også benyttes til banketter, utstillinger og andre events
Som en del av samarbeidsavtalen skal kommunen anskaffe og dekke kostnadene med innkjøp av alt sceneteknisk utstyr inkl. lys, lyd, bilde og møbler for Rica Amfi.
For denne anbudsprosessen benytter oppdragsgiver Visma TendSign. For å melde din interesse på dette anbudet og få tilgang til dokumenter, skal du kopiere og lime inn lenken i din nettleser.
*** Linken er fjernet *** />Alle tilbud skal leveres elektronisk via Visma, visma.no/tendsign innen tilbudsfristen. Er du ikke bruker hos Visma, eller har du spørsmål knyttet til funksjonalitet i verktøyet, for eksempel, hvordan du skal gi tilbud, ta kontakt med Visma Support på tlf: 21 00 25 00 eller på e-post til: anbud-support@visma.no
Det anbefales at tilbudet leveres i god tid før fristens utløp. Skulle det komme tilleggsinformasjon fra oppdragsgiver som fører til at du ønsker å endre tilbudet ditt før tilbudsfristen utgår, kan du gå inn og åpne tilbudet, gjøre eventuelle endringer og levere på nytt helt inntil tilbudsfristen utgår. Det siste leverte tilbudet regnes som det endelige tilbudet.
Se konkurransegrunnlag

AVSLUTTET
Er du interessert i lignende oppdrag?Kontakt oppdragsgivere

Møbelsnekker

Elektronisk, Fører, Hotell, Innkjøp, Utløp, Utstyr

Stjørdal, Nord-Trøndelag

Avsluttet: Fredag 13. April 2012