Entreprenør, Maskinentreprenør, Rørlegger, Vann & avløp i Østfold

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

1366 Siste år
466 Siste 3 mnd
98 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Ringledning etappe 1

Registrert Dato: Torsdag 04. Juni 2009

Halden kommune skal legge en ringledning fra Tistedal til Sørlifeltet. Ringledningen vil fungere som en overføringsledning for vann og etablere flere tverrforbindelser som vil styrke store deler av vannfordelingsnettet i Halden kommune. Målet med ringledningen er å forsterke eksisterende vannledningsnett, tilfredsstille kravet til slokkevann, øke sikkerheten i vannforsyningen samt ha funksjon som alternativ vannforsyning ved rehabilitering eller brudd på eksisterende ledningsnett.
Ledningsdimensjonen skal være 400 mm og 300 mm etter avgreining. Materiale er duktilt støpejern. I denne omgang ønsker vi tilbud på første etappe fra Valhall til Odde bru. Materialbestilling på ledningsmateriale utenfor kum (inntil kumvegg), foretas av kommunen. Materialmottak og lagerhold inngår i tilbyders oppgaver. I første etappe inngår en reduksjonskum og det er sannsynlig at byggegropa til denne må spuntes.

Merk: For å melde din interesse i denne kunngjøringen og motta tilleggsinformasjon vennligst besøk Doffin nettsiden *** Linken er fjernet ***

AVSLUTTET
Er du interessert i lignende oppdrag?Kontakt oppdragsgivere