Prosjektleder i Oslo

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

623 Siste år
184 Siste 3 mnd
49 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Ringvirkningsanalyse

Registrert Dato: Fredag 29. Januar 2010

Regjeringen la 31. mars 2006 frem St.meld. nr. 8 (2005-2006) Helhetlig forvaltning av det marine miljø i Barentshavet og havområdene utenfor Lofoten (forvaltningsplan). Rammene for petroleumsvirksomhet i forvaltningsplanområdet skal vurderes på nytt med utgangspunkt i det kunnskapsgrunnlaget som foreligger i forbindelse med jevnlig rullering av planen og rapporter utarbeidet av direktoratsgrupper med ansvar for den faglige oppfølgingen av forvaltningsplanen. Første oppdatering skal skje i 2010.
I forbindelse med arbeidet med oppdatering av forvaltningsplanen for
Barentshavet og Lofoten skal det gjøres samfunnsmessige og samfunnsøkonomiske vurderinger av petroleumsvirksomhetens betydning for verdiskaping på land. Dette vil koordineres av den interdepartementale styringsgruppen for arbeidet med forvaltningsplanen.
Som en del av arbeidet med samfunnsmessige og samfunnsøkonomiske virkninger skal det gjennomføres en utredning av mulige ringvirkninger knyttet til en eventuell utvidet petroleumsvirksomhet i havområdet. Utredningen skal beskrive mulige lokale og regionale ringvirkninger på land som følger av petroleumsvirksomhet i havområdene som inngår i planen.
Målet med utredningen er å gi en oversikt over samfunnsmessige virkninger i regionen av petroleumsaktivitetene i åpnede områder i Barentshavet Sør og ved en eventuell åpning av følgende havområder for petroleumsvirksomhet: Kystsonen nordlig del (Norskehavet) [1], samt områdene Nordland VI, Nordland VII og Troms II. Det må fremgå av utredningen hvilke ringvirkninger som er knyttet til virksomhet i henholdsvis åpnede og per i dag ikke-åpnede områder.

AVSLUTTET
Er du interessert i lignende oppdrag?Kontakt oppdragsgivere

Prosjektleder

Oslo, Oslo

Avsluttet: Mandag 15. Mars 2010