Elektriker, Murer, Riving, Snekker i Oslo

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

3508 Siste år
875 Siste 3 mnd
297 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Rive ned vegg og / eller flytte sikringsskap

Registrert Dato: Mandag 18. Februar 2013

1 - Jeg vil rive ned en skillevegg (240x210) pluss en del av en annen vegg (210x100) - bare delen av veggen mellom to dører - for å så lage en bredd / ´dør / ´ isteden for å ha to; og fikse kantene etterpå i veggene og sette tre lister i det nye tomme ´døra´. Og så sette paneler (210x170) under taket for å lage lavere tak på et av rommene som skilles av veggen - fordi det annet rommet har allerede paneler som skjuler kabler og luft-rør på taket; de må bli like. Foretrukket registrert fagmann, som kunne dokumentere oppdraget mht forskriftene & bekrefte skillevegg.

2 - En sikringsskap ligger mellom dørene, så den må flyttes til en annen vegg. Elektriker trenges. Jeg bør også flytte en internet uttak som ligger i den vegg. Foretrukket registrert fagmann, som kunne dokumentere oppdraget mht forskriftene.

* hvis man kan utføre begge oppdrag, vennligst angi pris på hver av dem samt samlede pris. Hvis man kan bare en, det er også en mulighet. Jeg kan sende flere bilder. Det vil komme nytt oppdrag for å lage laminat etterhvert.

AVSLUTTET
Er du interessert i lignende oppdrag?Kontakt oppdragsgivere

Elektriker, Murer, Riving, Snekker

Dører, Elektriker, Fagmann, Kabler, Laminat, Lister, Paneler, Pris, Sikringsskap, Skillevegg, Vegg

Oslo, Oslo

Avsluttet: Onsdag 20. Mars 2013