Combined Shape Group 13 Combined Shape anbudstorget_logo Group 2 Group 6 Path 2 shutterstock_584449174 Shape

Entreprenør, Maskinentreprenør, Riving, Snekker i Rogaland

Formidlede anbud
  • 0
    Siste år
  • 0
    Siste 3 mnd
  • 0
    Aktive nå
Rogaland
Avsluttet

Riving av Langaberget 7 og 11

Rigg og drift
Generelt
Entreprenør skal være godkjent for «Riving og miljøsanering»
Entreprenør skal ivareta rollen som ansvarlig søker for tiltaket.
Entreprenør skal ivareta alle forhold rundt rigg og drift av byggeplassen. Entreprenør skal utarbeide en riggplan og levere til byggherre før oppstart. Byggene tilhører Gnr. 95, Bnr. 97.
Rigging
Adkomst til byggeplassen er fra Langeberget, og det er krav til inngjerding for begge byggområdene. Her presiseres sikring av byggeplass i form av gjerde og låst port. Entreprenør skal ivareta all skilting.
Riggen skal om behov omfatte lager, skifte og toaletter for egne aktiviteter. Tilkoblinger og føringer av elektro, vann, avløp ivaretas av entreprenør. i sluttfase skal nedrigging påses gjort planmessig, og alle rester og evt. Skader etter aktiviteter forutsettes fjernet.
Drift
Det skal påses en effektiv koordinering av alle funksjoner på byggeplass og tilkomst til byggeplass, samt at byggeplassen skal påses å holdes ryddet/sikret i forhold til utstyr, massedepoter, overvann, snørydding og slam. Rene masser kan brukes til å fylle i grop og arrondere terreng der byggene sto.
Entreprenør skal legge stor vekt på godt hms-arbeid og skal bla. Sende inn forhåndsmelding til arbeidstilsynet, levere en detaljert hms-plan for oppstart, utføre jevnlige sikker jobb analyser (sja), innrapportere om uønskede hendelser (rhu) og foreta vernerunder på byggeplassen i hver uke. Dette skal rapporteres jevnlig til oppdragsgiver.
Omfang og prisgrunnlag
Tilbudspris skal inneholde komplett rigging og drift av byggeplassen.
Rivning av bygning: Langaberget 7
Generelt om bygget
Byggeår: 1968
Grunnflate: ca. 92 m2
Bygningen er en enebolig i 3 etg, kjeller i betong og overbygg utført i tre.
Omfang og prisgrunnlag
Tilbudspris skal inneholde komplett rivning, fjerning og deponering av bygget, inklusiv f. Eks. Miljøsaneringsarbeid, etterkontroll, fjerning og deponering av bygningselementer som inneholder helse- og miljøfarlige stoffer, fjerning av avfall/restavfall, fjerning av bygningselementer som behandlers som ordinært avfall, fjerning av fundamenter og alle ledninger i grunn. Entreprenør er ansvarlig for kostnad med og utførelsen av avstenging av vann, avløp og strøm til bygget i henhold til rettningslinjer tl e-verk og kommunen. Området skal leveres helt ryddet og isådd plen.
Rivning av bygning: Langaberget 11
Generelt om bygget
Byggeår: 1917
Grunnflate: ca. 80 m2
Bygningen er en enebolig i 3 etg, kjeller i betong og overbygg er tømmer.
Omfang og prisgrunnlag
Tilbudspris skal inneholde komplett rivning, fjerning og deponering av bygget, inklusiv f. Eks. Miljøsaneringsarbeid, etterkontroll, fjerning og deponering av bygningselementer som inneholder helse- og miljøfarlige stoffer, fjerning av avfall/restavfall, fjerning av bygningselementer som behandlers som ordinært avfall, fjerning av bygningselementer som behandlers som ordinært avfall, fjerning av fundamenter og alle ledninger i grunn. Entreprenør er ansvarlig for kostnad med og utførelsen av avstenging av vann, avløp og strøm til bygget i henhold til rettningslinjer tl e-verk og kommunen. Området skal leveres helt ryddet og isådd plen.
Anbud id:
638305
  • Sted:
  • Registrert:
    Fredag 17. April 2020

Lignende oppdrag i Rogaland

1 anbud
  • Riving av vegg
    Riving av vegg
    Ønsker å rive vegg i huset mitt som er mellom stue og kjøkken. Fra vegg til vegg er det ca 280 cm høyde ca 235. Usikker på om det er bærevegg eller ikke. Paneler på den ene siden er fjernet så stender...
    • Tirsdag 9. April 2024
    • Riving
    • Snekker