Entreprenør, Gulv, Riving, Snekker i Oslo

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

3046 Siste år
1034 Siste 3 mnd
287 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Riving av vegg og avretting av gulv

Registrert Dato: Torsdag 27. Mai 2010

1: Vegg mellom kjøkken og gang skal rives. Veggen er ca 130cm bred, 270cm høy og knappe 15cm tykk. Den fremstår som pusset teglsteinsvegg. Antar at veggen er en delvis eller ikke bærende konstruksjon da den delen av veggen bestående av tegl kun strekker seg langs halve lengden av gangen som skiller stue og kjøkken - nærmere bestemt fra entre frem til døren mellom kjøkken og gang. Se vedlagte planløsningstegninger. Har behov for profesjonell vurdering angående bæring eller ikke, og eventuell dimensjonering av understøtte ved fjerning.

2: Dør mellom gang og stue utvides. Dette er en bærende teglstensvegg som strekker seg i kjernen av bygget (søknadspliktig overfor plan og byggningsetaten). Masse som ønskes fjernet er som fremgår av tegninger, del av vegg mellom stue og gang i forbindelse med dør samt noe mur over dør. Ved siden av døra utgjør det en bredde på ca 60cm, og omkring 120cm over døra.

Leiligheten ligger i 2etg i en bygård fra 1878. I etasjen over er det to loftsleiligheter.

Jeg vil selv gjøre riving av treverk, kjøkken, takess osv, slik at de aktuelle teglveggsegmentene som ønskes revet blir eksponert.

Prisvurdering på jobb med og uten fjerning av massene er ønskelig.

Det ønskes forøvrig en vurdering av pris for avretting av gulv og tak i stue, gang og kjøkken. Kostnad vil avgjøre om dette blir aktuelt å utføre eller ikke.

Befaring settes i første omgang til 10.06.2010 etter kl 12:00

AVSLUTTET
Er du interessert i lignende oppdrag?Kontakt oppdragsgivere