Entreprenør, Maskinentreprenør, Riving, Sanering, Snekker i Sør-Trøndelag

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

1694 Siste år
398 Siste 3 mnd
90 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Riving Paviljongen ved Røros Grunnskole

Registrert Dato: Fredag 01. Juni 2012

Paviljongen ved Røros Grunnskole inklusive tilbygg mot sør skal rives i sin helhet. Tilbygg mot nord skal ikke rives. Bygg og konstruksjoner er gjennomgått og vurdert med hensyn på avfallsbehandling. Det er ut fra denne gjennomgangen utarbeidet en Miljøsaneringsrapport.
Om bygget:
Eldste del av bygget er oppført i 1961-62. Tilbygget er satt opp i 1968-69. I tillegg er opprinnelig svalgang i eldste del gjort om til rom.
Tegningsmateriellet vi har funnet er mangelfullt mhp konstruksjoner, vi har kun funnet arkitekttegninger i arkivet. Særlig oppbygging av etasjeskille i eldste delen av bygget med klasserom er vanskelig å se på tegninger.
ELDSTE DELEN.
Bygget har bærende yttervegg av betong mot riksveg og opprinnelig yttervegg innenfor svalgang. Yttervegg mot skolegård, opprinnelig og ny, har bærende søyler cc ca 2,5 meter. Veggen ellers er trevegg.
Korridorvegger er bærende, delvis i tre og delvis betongvegg og bjelke/ søyle.
Trebjelkelag i etgskille, sannsynligvis med hovedbjelker av stål i klasseromsdel.
Takkonstruksjon med taksperrer opplagt på yttervegger og stålbjelker i møneparti. Stålbjelkene ser ut til å være lagt opp på en form for bukker i deleveggene mellom klasserom.

AVSLUTTET
Er du interessert i lignende oppdrag?Kontakt oppdragsgivere