Anleggsgartner, Asfaltering, Betong, Entreprenør, Maskinentreprenør, Riving, Sanering, Snekker, Stålarbeider i Telemark

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

1208 Siste år
423 Siste 3 mnd
141 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Rivningsarbeider, anleggs- og gartnerarbeider ved sanering av Manalåsen 6. - Porsgrunn kommune

Registrert Dato: Torsdag 23. Februar 2012

Rivearbeider og miljøsanering:
? Manalåsen 6 skal rives i sin helhet. Bygget er frittstående og består av kjeller, 2 etasjer og loft, totalt ca 800 m2. Kokkersvold AS har gjort en miljøkartlegging av bygningsmassen. Rapporten viser forekomster av diverse farlig avfall, deriblant asbest. Det er utarbeidet avfallsplan for prosjektet. Sanering av helse- og miljøskadelige stoffer må gjennomføres iht. gjeldende regelverk og utføres av firma med godkjenning for slik sanering. Håndtering (også ombruk og gjenvinning) skal dokumenteres iht. lokal avfallsforskrift for kommunen. Det skal utarbeides sluttrapport.
? 2 frittstående aluminiumsgarasjer som står i umiddelbar nærhet til hovedbygget skal også rives.
Utvendige arbeider:
? Grunnarbeidene består av markrydding og rensk av tomta. Videre skal det fylles opp i byggegropa etter at bygget er revet.
? Eksisterende asfaltdekke skal fjernes og ny asfalt legges etter at terrenget er planert. Det skal etableres nye støttemurer i betong og ny beplantning skal etableres både ved/i støttemur mot veg, og på nordvestre del av tomten.
? Langs vei ved støttemur skal det etableres trafikkrekkverk/autovern. Dette gjelder også i nedkant av tomten mot sykehjemmet.
? Oppmerking av p-plasser når området er ferdig asfaltert.
Se konkurransegrunnlaget