Arkitekt, Prosjektleder i Telemark

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

341 Siste år
118 Siste 3 mnd
31 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Rjukan, Sol på Torget

Registrert Dato: Mandag 10. Desember 2012

Tinn kommune inviterer til åpen plan- og designkonkurranse om utforming av det sentrale torget i Rjukan. Formålet med konkurransen er å utarbeide et konsept for utforming og opparbeidelse av torget og tilliggende områder i sentrum av Rjukan. Rjukan torg ligger i hjertet av den langstrakte byen, og befolkningen ønsker seg et mer levende byrom som inviterer til allsidig bruk. Torgplassen har en rektangulær form og dekker et areal på noe over 3000 kvm i dag. I vinterhalvåret vil lyset fra et planlagt solspeil være viktig - det inngår i konkurransen å gi løsninger for å ta imot og bruke det reflekterte sollyset som et attraktivt element i et fleksibelt og inkluderende byrom.
Arkitektkonkurransen har som mål å få fram et urbant byromsprosjekt av høy kvalitet med tanke på god steds- og områdeutvikling, god arkitektur/landskapsarkitektur, sikkerhet i forhold til trafikk, god trafikklogistikk og universell utforming.
Oppdatert konkurranseinformasjon, konkurransegrunnlaget og nødvendige vedlegg kan lastes ned fra Norske Arkitekters Landsforbund sin hjemmeside (*** Linken er fjernet *** ?konkurranser?. Dette nettstedet vil bli benyttet som eneste sted for supplerende/løpende informasjon fra jury/byggherre. Alle deltakere plikter selv å sjekke om det er lagt ut ny informasjon.

AVSLUTTET
Er du interessert i lignende oppdrag?Kontakt oppdragsgivere

Arkitekt, Prosjektleder

Areal, Hjemmeside

Tinn Austbygd, Telemark

Avsluttet: Torsdag 07. Mars 2013