Combined Shape Group 13 Combined Shape anbudstorget_logo Group 2 Group 6 Path 2 shutterstock_584449174 Shape

Anleggsgartner, Arkitekt, Elektriker, Entreprenør, Maskinentreprenør i Rogaland

Formidlede anbud
  • 0
    Siste år
  • 0
    Siste 3 mnd
  • 0
    Aktive nå
Rogaland
Avsluttet

Ruten byrom, del 2 - Ruten

Sandnes kommune har behov for å inngå en entreprisekontrakt på ruten byrom, del 2 - Ruten.
Oppdragsgiver skal transformere ruten til et attraktivt byrom med parkmessige kvaliteter for byens innbyggere, samtidig som det skal være byens sentrale kollektivknutepunkt. Kollektivterminalen skal samtidig oppgraderes med en annen utforming for økt sikkerhet og oversikt.
Byparken som skal etableres vil ligge nord for terminalbygget og mot Olav v`s plass. Her skal det etableres lekeområder, en skatepark, fonteneanlegg og mange andre funksjoner. Dekke vil i hovedsak være natursteinsheller, men parken vil ha et rikt utvalg av trær og annen beplantning i grønne områder. vågsgaten skal også oppgraderes til et attraktivt uteområde som er definert næringssonen og legges med naturstein.
Kollektivterminalen skal oppgraderes med en ny løsning for perronger, dette for økt sikkerhet og oversiktlighet. Materialer på området vil holde høy kvalitet og det skal også plantes trær på perrongene.
Sandnes kommune vil samtidig som Ruten byrom og ny kollektivterminal gjøre anleggsarbeider i området inkludert vågsgata.
Anbud id:
589209
  • Sted:
    Sandnes 
  • Registrert:
    Lørdag 8. Juni 2019

Lignende oppdrag i Rogaland

6 anbud