Anleggsgartner, Entreprenør, Maskinentreprenør, Vann & avløp i Akershus

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

3021 Siste år
947 Siste 3 mnd
363 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Rv. 120 kirkeveien - instituttveien og lørenskog stasjon

Registrert Dato: Tirsdag 28. April 2009

Rv. 120 Kirkeveien
Arbeidene omfatter bygging av rundkjøring i kryss rv. 120 Kirkeveien og Instituttveien. Gang og sykkelveg på begge sider av rv. 120 Kirkeveien.
Midtdeler mellom ny rundkjøring og eksisterende rundkjøring i kryss rv 22 Fetveien og rv 120 Kirkeveien. Ny støyskjerm og atkomstveg for eiendommene på østsiden av rv. 120 Kirkeveien. To bussholdeplasser hvor av den ene skal ha nytt lehus. Langs østre side av rv. 120 Kirkeveien skal det etableres ny trasse for vann, overvann og spillvann for Skedsmo kommune samt nye stikkledninger for vann og avløp til 4 eiendommer. På strekningen skal også nytt overvannssystem og belysningsanlegg etableres. Trafikkmengden på strekningen er ca.12 300 biler pr. døgn (tall fra 2006).
Lørenskog stasjon
Arbeidene omfatter forlengelse av eksisterende kulvert under jernbanen. Støttemurer i betong og naturstein. Bygging av nye sykkelparkeringer, 70 stk med tak på plattform og 123 stk foran inngang til kulvert og en "kiss and ride" lomme. En eksisterende bussholdeplass skal bygges om, og det skal etableres nytt fortau langs Høybråtenveien fra stasjonen til rundkjøring på rv 163 Lørenskogveien.
Ombygging av vann-, overvanns- og spillvannstrasse med nye kummer.

Merk: For å melde din interesse i denne kunngjøringen og motta tilleggsinformasjon vennligst besøk Doffin nettsiden *** Linken er fjernet ***

AVSLUTTET
Er du interessert i lignende oppdrag?Kontakt oppdragsgivere