Arkitekt, Prosjektleder i Oslo

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

1995 Siste år
1391 Siste 3 mnd
126 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Rv. 190 busstunnel helsfyr - lodalen, forprosjekt

Registrert Dato: Torsdag 25. Februar 2010

På rv. 190 er det registrert store og økende forsinkelser for bussene, spesielt i rushtidene. For Vålerengtunnelen ble det i 2006 registrert forsinkelser på 3,35min, mot 2,10min i 2005.
Med bakgrunn i dette skal det lages et forprosjekt med mulighetsstudie for busstunnel mellom Helsfyr og Lodalen. Forprosjektet vil omfatte en mulighetsstudie som skal vurdere hvor det er hensiktsmessig at tunnelen plasseres. I tillegg skal forprosjektet omfatte trafikale forhold, gjennomførbarhet, vurdering av stigningsforhold, nødvendige tekniske og geologiske undersøkelser/utfordringer, mulige busstraseer mellom tunnelmunning i Lodalen og busstasjonen ved Oslo S, samt en vurdering av prosjektets samfunnsøkonomiske nytte.
Forprosjektet skal legges til grunn for vurdering av prosjektets gjennomførbarhet, nytte og eventuelt arbeid med ny reguleringsplan. Prosjektet er ført opp i utkast til handlingsprogram for perioden 2010-2013 og 2014-2019. I tillegg er prosjektet kort beskrevet i ?Mulighetsstudie ? Fremkommelighet Rv 190/E6 Bjørvika ? Skedsmokorset?.

Er du interessert i slike oppdrag? Registrer Din Bedrift

Arkitekt, Prosjektleder

Oslo, Oslo