Anleggsgartner, Entreprenør, Maskinentreprenør i Oppland

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

915 Siste år
310 Siste 3 mnd
72 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Rv. 256 gang-/sykkelveg loholet - lomoen

Registrert Dato: Mandag 25. Mai 2009

Prosjektet er en enhetspriskontrakt som omfatter bygging av ny gang- og sykkelveg fra Loholet til Lomoen. Prosjektet omfatter også forsterking og breddeutvidelse av eksisterende konstruksjon over Vinstraelva (Loholet). I tillegg omfatter prosjektet ny adkomstveg og avkjørsel til bedriften Vinstra Bruk AS, med tilhørende omlegging av en gards- og grendaveg.
Forsterkingen og breddeutvidelsen av eksisterende konstruksjon over Vinstraelva anses for å være den mest krevende delen av prosjektet. Da riksveg 256 må holdes stengt som en følge av denne delen av prosjektet er det derfor satt en stram delfrist for dette slik at brukerne skal bli minst mulig skadelidende.
Prosjektet er ment å skape bedre betingelser for gående og syklende på strekningen mellom Ruste og Vinstra. Trafikksikkerheten generelt vil også bli bedre ved at en får bedret en farlig avkjørsel, samt foretatt en bredding av konstruksjonen over Loholet.
Noen eiendommer vil få endret sin adkomst, men andre kun må tilpasses prosjektet. Generelt vil det være tilpasninger mot flere eksisterende eiendommer og veger på hele anlegget.
Det er ikke utført grunnundersøkelser i området, men det antas at det ikke er fjell.
ÅDT 2008: Riksveg 256- 500-1000 kjøretøy/døgn.

Merk: For å melde din interesse i denne kunngjøringen og motta tilleggsinformasjon vennligst besøk Doffin nettsiden *** Linken er fjernet ***

AVSLUTTET
Er du interessert i lignende oppdrag?Kontakt oppdragsgivere

Anleggsgartner, Entreprenør, Maskinentreprenør

Avkjørsel, Bygging, Eiendommer, Konstruksjon, Omlegging

Vinstra, Oppland

Avsluttet: Tirsdag 30. Juni 2009