Betong, Entreprenør, Maskinentreprenør, Murer, Riving, Sprenging, Stålarbeider, Transport, Vann & avløp i Sør-Trøndelag

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

2826 Siste år
828 Siste 3 mnd
237 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Rv. 3 nåverdalsbrua

Registrert Dato: Torsdag 14. April 2011

På Rv. 3 i Nåverdalen i Rennebu kommune skal det bygges ny bru over elva Orkla.
Kontraktsarbeidet gjelder bygging av 100 m stålbjelkebru med samvirke fordelt på to spenn, bygging av ca. 750 m S2 veg (inkl. bru) og ca. 70 m støttemur som forlengelse av sørlige landkar.
Bygging av ca. 750 m veg fordrer full finansiering av prosjektet. Grunnet usikkerhet ved finansiering gjøres det oppmerksom på at omfanget av vegbygging på nordsiden kan bli redusert.
I kontrakten, og når trafikk går via ny bru, inngår også riving av eksisterende bru. Dagens bru er fritt opplagt parallellfagverk (1 spenn) med spennvidde 30 m.
For øvrig inngår alle ytelser mht. et komplett anlegg, unntaket er slitelag på ny veg som kan bli utført i regi av byggherren og vegmerking som blir utført av byggherren.
Vegbygging medfører til dels store overskuddsvolum av berg. Byggherren ber om pristilbud på transport av overskuddsmassene til prosjekt E6 Hage ? Gylland, Støren. Transportavstand en veg er ca. 6 mil.
Som alternativ til massetransport til Støren ber byggherren også om pris på utlegging av overskuddsmasser på godkjent fyllplass holdt av entreprenøren.
Rv. 3 er en trafikkert riksveg med ÅDT på ca 2000 og en tungtrafikkandel på ca 30 %. I mangel av sideveger må trafikken gå via anlegget under hele byggeperioden, anleggsdriften må i så måte tilpasses dette.

AVSLUTTET
Er du interessert i lignende oppdrag?Kontakt oppdragsgivere