Anleggsgartner, Asfaltering, Betong, Brønnboring, Entreprenør, Maskinentreprenør, Murer, Riving, Snekker, Stålarbeider, Vann & avløp i Møre og Romsdal

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

6118 Siste år
4825 Siste 3 mnd
187 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Rv. 651 Volda Ferjekai

Registrert Dato: Tirsdag 19. Desember 2017

Volda kai er i dårlig stand og må erstattes med en ny kai. I tillegg til skadene på ferjekaia medfører også ferjetrafikken undergraving av E39 Sjøgata som er ødeleggende for vegen og som etter hvert kan få alvorlige konsekvenser. Det er derfor bestemt at det skal bygges ny, større kai, med mulighet til liggekai for ferje på utside av ferjekai. Ny ferjekai blir plassert ca. 5 m fra landkar på den gamle kaia med lengde på 108 m (effektiv lengde ca:75m), fundamentert på borede stålrørspeler med 12 x 18 m ferjekaibru.
Gammel kaikonstruksjon i betong og eksisterende WC og venterom rives i sin helhet. Dette utføres etter at ny kai er tatt i bruk. E39 må omlegges i denne perioden og trafikk må føres forbi byggegropa.
Eksisterende sjøfylling i området er bratt, og for å sikre fylling er det planlagt å fylle på eksisterende fylling og sikre utvasking med plastring i området. Langs med sjøen hvor gammel kai står i dag, etableres ny gang- og sykkelveg, det opparbeides nytt grøntareal bak den gamle kaia, det blir mindre justeringer av oppstillingsplass for ventende biler. Nytt venterom med WC bygges.
Dagens fergetrafikk skal gå som normalt i hele byggeperioden. Dette medfører begrensninger av anleggsområde og ved fortøyning av flåte for peling.


Referansenummer:  17/212649