Combined Shape Group 13 Combined Shape anbudstorget_logo Group 2 Group 6 Path 2 shutterstock_584449174 Shape

Elektriker, Entreprenør i Nordland

Formidlede anbud
  • 0
    Siste år
  • 0
    Siste 3 mnd
  • 0
    Aktive nå
Nordland
Avsluttet

Rv. 835 steigentunnelen, rehabilitering av elektro og automasjon 2009/2010

Entreprisen omfatter en oppdatering av nødutrustning, strømforsyning og kommunikasjonsnett i rv. 835 Steigentunnelen.
Tunnelen fra 1991 er 8079 m lang, og ligger ved østre ende av rv. 835 til Steigen, litt over én km fra der denne tar av fra E6 ved tømmernes ca. 100 km nord for Fauske. Tunnelen krysser grensa mellom Hamarøy og Steigen kommuner, i Nordland fylke.
Tunnelen har i dag to hovedfordelinger og et radiorom som alle skal bygges noe om, og den skal utvides med to nye komplette tekniske bygg med fordelinger m. m. Det skal etableres evakueringslys gjennom tunnelen, nye ups-er, to pls-er skal skiftes ut, og det skal etableres tre nye. Entreprisen omfatter også riving av en del eldre kabling og fordelinger. Omfang og mengder beskrives nærmere under ii. 2. 1).
i 2005, ifm. Reparasjoner på vann- og frostsikringen gjennom Steigentunnelen, ble det etablert en ny gate av trekkerør, brannsikkert forlagt under vegbanen. Et kabelnett, delvis med fiber for kommunikasjon innen styresentral og radioanlegg, delvis med parkabel for det analoge telefonnettet, ble da også prosjektert og trukket inn i dette rørnettet, forberedt for to nye hovedfordelinger ca. 2, 1 km inn fra hver ende, som tillegg til de eksisterende tavle- og radiorommene ved endene og i midten. i denne entreprisen skal dette rør- og kabelnettet fra 2005 tas i bruk.
Denne kontrakt er en enhetspriskontrakt.
Anbud id:
60431
  • Sted:
    Steigen, Hamarøy
  • Registrert:
    Mandag 3. August 2009