Anleggsgartner, Entreprenør, Maskinentreprenør, Trefelling i Aust-Agder

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

919 Siste år
522 Siste 3 mnd
59 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Rv. 9 Besteland-Helle, rydding av skog

Registrert Dato: Onsdag 08. April 2020

Prosjektet omfatter hogging/rydding av skog i forbindelse med kommende bygging av ca. 4,9 km ny rv. 9 på strekningen mellom Besteland og Helle i Valle kommune.
Området som skal ryddes utgjør totalt ca. 100 000 m2. Området består av bar- og lauvskog med en del kratt/buskas. Skogen har varierende tetthet og størrelse. Området skal flathogges, men det er ikke nødvendig å kappe kratt som er lavere enn 2 meter og som har en diameter på mindre enn 5 cm. Oversikt over området som skal ryddes fremgår av tegning i vedlegg D2.2. Det bemerkes at området som er vist på tegninger er veiledende og ikke bindende for oppgjør. Statens vegvesen merker opp ryddearealet før oppstart, og arealet måles opp i etterkant.
En av grunneierne (gnr. 71 bnr. 4) ønsker selv å beholde tømmer/ved fra sin eiendom. Det aktuelle området er markert med egen farge på tegning i vedlegg D2.2. Dette kan også bli aktuelt på deler av andre eiendommer, i så fall avregnes dette etter utført mengde på de aktuelle eiendommene. Alt øvrig skogsvirke tilfaller entreprenøren. Entreprenør må selv vurdere verdien av påstående skog innenfor det området som skal hogges/ryddes.


Referansenummer:  20/66483