Maler i Oslo

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

625 Siste år
177 Siste 3 mnd
56 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Ryddig og kyndig malemester ønskes til maling av stue

Registrert Dato: Onsdag 07. November 2012

Min mor har flyttet inn i ´ny´ leilighet denne uken og trenger hjelp til maling av stuen. Siden gulvet akkurat er blitt lakert er stuen nå så å si tom og det er derfor vært svært praktisk å få malt stuen (dvs vegger og tak) før den innredes, dvs vi skulle helst sett at stuen ble malt så fort som ovehodet mulig! Stuen er ca. 5, 5 x 4, 45 x 2, 30. Det er vinduer og verandadør / dør på ene kortsiden. Lister ved gulvet er fjernet. Det er malt tapet el strie på veggene som skal males over.

Hvis du / dere driver et firma som har kontakter til møbelsnekker / snekker, flislegger mm er det en fordel. Vi ønsker oss en møbelsnekker / snekker som kan lage hyller til å ha på stuens ene langvegg. Etterhvert skal også badet renoveres, kjøkkenet skal males og det skal legges gummigulv, mm.

Det første som må gjøres er altså maling av stua. Er du / dere pålitelige, nøye og ordentlige og kan ta en enkelt maleoppdrag med mulighet for flere tilleggsoppdrag etterhvert, ta kontakt.
Min mor vil gjerna ha oppgitt referanser og det er hun som er kontakt person. Min mail adresser er oppført da hun kun har mail på jobb.

AVSLUTTET
Er du interessert i lignende oppdrag?Kontakt oppdragsgivere

Maler

Gummigulv, Leilighet, Lister, Maleoppdrag, Maling, Måling, Møbelsnekker, Stua, Tapet, Vegger, Verandadør, Vinduer

Oslo, Oslo

Avsluttet: Fredag 07. Desember 2012