Anleggsgartner, Entreprenør, Maskinentreprenør i Vest-Agder

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

798 Siste år
294 Siste 3 mnd
117 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Søgne gamle kirke, kirkegårdsutvidelse og ny parkeringsplass

Registrert Dato: Tirsdag 21. Desember 2010

Kirkegården ved Søgne gamle kirke skal utvides med kistefelt, urnefelt, minnelund for urner og felt for kistegraver som ikke skal vigsles. Videre omfatter planen etablering av en ny parkeringsplass i tillegg til en omorganisering av eksisterende driftsplass.
Utvidelsesarealet for kirkegården består av to områder på nordsiden av Søgne gamle kirke. Terrenget er flatt og ligger i tilnærmet samme høyde som eksisterende kirkegård.
Dagens driftsområde omarbeides og flyttes noe, bla etableres båser i betong for lagring av forskjellige masser, kompost osv.
Det er utført grunnundersøkelser med 4 prøvegroper og gjort en vurdering av eksisterende massers egnethet (se vedlegg Notat 01) Undersøkelsen konkluderer med at eksisterende masser er tilfredsstillende hvis en i deler av området, lengst mot nord, hever terrenget ca 0.5m. Eksisterende mur langs kirkegården videreføres som avgrensning av utvidelsesområdet.
Det er planlagt 1 stk ny sitteplass med vannpost. I grøft for sommervann legges også strømkabel slik at uttak for tinestrøm etableres i forbindelse med utvidelsesarealet.
Ny parkeringsplass med plass til 68 biler inkl 4 hc-plasser anlegges vest for kirka.

AVSLUTTET
Er du interessert i lignende oppdrag?Kontakt oppdragsgivere

Anleggsgartner, Entreprenør, Maskinentreprenør

Betong, Lagring, Parkeringsplass, Strømkabel

Søgne, Vest-Agder

Avsluttet: Torsdag 27. Januar 2011