Arkitekt, Prosjektleder i Oslo

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

991 Siste år
264 Siste 3 mnd
78 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

S 2485 arkitekttjenester - rammeavtale

Registrert Dato: Tirsdag 05. Mai 2009

UiOs bygninger benyttes til undervisnings-, laboratorie-, museums-, og kontorformål.
Oppdragene er primært prosjektering av funksjonelle, tekniske og sikkerhetsmessige oppgraderinger av bygningsmassen. Oppdragene vil inneholde arkitekttjenester, prosjekteringsledelse og brukeroppfølging og vil ofte være rehabilitering i vernede og frede bygninger.
Universitetet gjennomfører årlig en rekke prosjekter i egen bygningsmasse som omfatter oppussing, utskifting av utrangerte tekniske anlegg og funksjonell og sikkerhetsmessig oppgradering. Disse arbeidene utføres i egen regi. Leverandøren skal påta seg å utføre arkitekttjenester, prosjektering og oppfølging i henhold til NS 8402 ved oppdrag i forbindelse med ombygginger, ominnredninger og vedlikehold. Det skal inngås parallelle avtaler med 4 leverandører. Avtalene skal dekke Universitetets løpende behov for arkitekttjenester. Unntatt fra avtalen er store ombygningsprosjekter, totalrenoveringsprosjekter og nybygg som gjennomføres i regi av Statsbygg og store egne oppdrag over kr. 200.000,-.

Merk: For å melde din interesse i denne kunngjøringen og motta tilleggsinformasjon vennligst besøk Doffin nettsiden *** Linken er fjernet *** />
II.1.6)CPV-KLASSIFISERING
HovedvokabularTilleggsvokabular  (hvis relevant)Hoved-anskaffelsen71200000