Entreprenør, Rørlegger i Oslo

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

1687 Siste år
452 Siste 3 mnd
124 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

S-2684 nytt realfagsbibliotek i vilhelm bjerknes hus - rørtekniske arbeider

Registrert Dato: Onsdag 03. November 2010

Prosjektet omfatter arbeider i Vilhelm Bjerknes hus (VB) og Niels Henrik Abels hus (NHA) fra 1966. VB er en undervisnings- og lesesalbygning på 3-4 etasjer med en grunnflate på ca. 1800 m2. Nabobygningen NA er en høyblokk der 2. etasje inngår i prosjketet. Etasjen er forbundet med VB med en gangbro og er på ca. 820 m2. Den skal i vesentlig grad bygges om til kontorer.
Arbeidene organiseres som sideentrepriser der bygningsentreprenøren er administrerende sideentreprenør med fremdrifts- og tidsansvar. De tekniske sideetreprisene omfatter rør-, ventilasjons- og elektrotekniske arbeider. Det vil også være egen møbe- og innredningslentreprise.
Prosjektet omfatter utskifting av sanitærutstyr, radiatoranlegg, sprinkelanlegg og fordelingsnettet for kjølebafler.
De rørtekniske arbeidene i Vilhelm Bjerknes omfatter mindre arbeider i kjeller og anlegg for sanitær, varme og sprinkler i forbindelse med galleriene. Totalt areal ca. 1.800 m2. I tillegg skal biblioteksalen på 960 m2 sprinkles.
I Niels Henrik Abels hus skal 2. etasje rehabiliteres. Eksisterende vindusappareter skal demonteres og erstattes med radiatorer. Ny hovedkurs med shunt og pumper legges frem fra kjeller til 2. etasje. I tillegg er det mindre tilpassinger og utskifting av noe sanitærutstyr. Totalt areal ca. 820 m2. Det legges inn to nye vanninnlegg til kjeller.

AVSLUTTET
Er du interessert i lignende oppdrag?Kontakt oppdragsgivere

Entreprenør, Rørlegger

Anlegg, Areal, Kjeller, Kontorer, Pumper, Radiatoranlegg, Sanitær, Sanitærutstyr, Sprinkler, Varme

Oslo, Oslo

Avsluttet: Fredag 17. Desember 2010