Entreprenør, Kulde & varme, Ventilasjon i Oslo

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

1055 Siste år
386 Siste 3 mnd
93 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

S-2685 nytt realfagsbibliotek i vilhelm bjerknes hus - ventilasjonstekniske arbeider

Registrert Dato: Onsdag 03. November 2010

Prosjektet omfatter arbeider i Vilhelm Bjerknes hus (VB) og Niels Henrik Abels hus (NHA) fra 1966. VB er en undervisnings- og lesesalsbygning med en grunnflate på ca. 1800 m2. Nabobygningen NHA er en høyblokk der 2. etasje inngår i prosjektet. Den er forbundet med VB med en gangbro og er på ca. 820 m2. Her skal det hovedsaklig bygges kontorer.
Arbeidene organiseres som sideentrepriser der bygningsentreprenøren er administrerende sideentreprise med fremdrifts- og tidsansvar. Det vil også være egen møbel- og innredningsentreprise.
Prosjetet omfattter fordelingsnettet med ventiler, aktive kjølebafler og kanalanlegg. Luftbehandlingsaggregater og hovedkanaler ble rehabilitert i 2007/2008.
De ventilasjonstekniske arbeidene i Vilhelm Bjerknes hus omfatter noen mindre arbeider i kjeller og rehabilitering i forbindelse med galleriene.
I Niels Henrik Abels hus skal 2. etasje rehabiliteres. Eksisterende vindusapparater skal demonteres og nye lufteventiler monteres. I tillegg er det mindre tilpassinger og utskifting av avtrekksventiler.

AVSLUTTET
Er du interessert i lignende oppdrag?Kontakt oppdragsgivere

Entreprenør, Kulde & varme, Ventilasjon

Kjeller, Kontorer, Lufteventiler, Møbel, Rehabilitering, Ventiler

Oslo, Oslo

Avsluttet: Fredag 17. Desember 2010