Entreprenør, Glassarbeider, Snekker, Stålarbeider i Aust-Agder

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

429 Siste år
174 Siste 3 mnd
25 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

S2012/1034 Anskaffelse av Veksthus ved Bioforsk, avd Landvik

Registrert Dato: Torsdag 29. November 2012

Bioforsk er et forskningsinstitutt med spisskompetanse på et høyt internasjonalt nivå innen landbruk, matproduksjon, plantehelse, miljø og ressursforvaltning. Bioforsk Øst, avd Landvik har et nasjonalt ansvar for forskning innen grønnsaker, grasfrøavl og sportsgras.  I tillegg holder en nå på å bygge opp kompetanse og forskningsvirksomhet innen området aquaponics. Det skal nå bygges et nytt veksthus på 300 kvm, foreløpig inndelt i to seksjoner, og med utstyr for automatiske lufting.  For nærmere beskrivelser se vedlagte kravspesifikasjon
 
Samtlige tilbud og alle henvendelser om konkurransen forutsettes levert via Mercell. Er du ikke bruker hos Mercell, har spørsmål knyttet til hvordan du skal laste opp tilbudet ditt, eller hvordan du skal gi tilbud, vær vennlig å ta kontakt med Mercell sin support på tlf 21 01 88 60.
Det anbefales at tilbudet leveres inn i god tid før fristens utløp. Skulle det komme tilleggsinformasjon fra oppdragsgiver som fører til at du ønsker å endre tilbudet ditt før fristen utgår, kan du gå inn og åpne tilbudet, gjøre endringer og levere på nytt helt til tilbudsfristen utgår. Det siste leverte tilbudet regnes som den endelige tilbudet. For sent innkomne tilbud vil bli avvist.
Bioforsk er forutsatt å følge så vel Offentlighetsloven som Forvaltningsloven. Dersom leverandører ønsker opplysninger unntatt offentlighet bes dette opplyst i tilbudsbrevet samtidig som det angis hvilke opplysninger som bes unntatt offentlighet.
For denne anbudsprosessen benytter oppdragsgiver Mercell Sourcing Service. For å melde din interesse på dette anbudet samt få tilgang til dokumenter, skal du klikke på lenken nedenfor eller kopiere og lime inn lenken i din nettleser. *** Linken er fjernet *** Følg deretter instruksjoner på nettsiden.

AVSLUTTET
Er du interessert i lignende oppdrag?Kontakt oppdragsgivere

Entreprenør, Glassarbeider, Snekker, Stålarbeider

Fører, Leverandører, Utløp, Utstyr, Veksthus

Bykle, Aust-Agder

Avsluttet: Fredag 14. Desember 2012