Anleggsgartner i Rogaland

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

423 Siste år
140 Siste 3 mnd
52 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

S2012/1065 Lé-planting ved Bioforsk Vest, Særheim

Registrert Dato: Tirsdag 22. Januar 2013

Bioforsk er et forskningsinstitutt med spisskompetanse på et høyt internasjonalt nivå innen landbruk, matproduksjon, plantehelse, miljø og ressursforvaltning.
Gårdsbruket til Bioforsk Vest Særheim består av ca 400 daa dyrka mark med forskning på og produksjon av et mangfold av kulturer innenfor jord- og hagebruk. Lébeltene ved Bioforsk Vest Særheim er viktige for forsøksvirksomheten og det skal nå etableres nye lébelter med ferdigstillelse innen 2016. For nærmere beskrivelser se vedlagte kravspesifikasjon.
Samtlige tilbud og alle henvendelser om konkurransen forutsettes levert via Mercell. Er du ikke bruker hos Mercell, har spørsmål knyttet til hvordan du skal laste opp tilbudet ditt, eller hvordan du skal gi tilbud, vær vennlig å ta kontakt med Mercell sin support på tlf 21 01 88 60.
Det anbefales at tilbudet leveres inn i god tid før fristens utløp. Skulle det komme tilleggsinformasjon fra oppdragsgiver som fører til at du ønsker å endre tilbudet ditt før fristen utgår, kan du gå inn og åpne tilbudet, gjøre endringer og levere på nytt helt til tilbudsfristen utgår. Det siste leverte tilbudet regnes som den endelige tilbudet. For sent innkomne tilbud vil bli avvist.
Bioforsk er forutsatt å følge så vel Offentlighetsloven som Forvaltningsloven. Dersom leverandører ønsker opplysninger unntatt offentlighet bes dette opplyst i tilbudsbrevet samtidig som det angis hvilke opplysninger som bes unntatt offentlighet.
For denne anbudsprosessen benytter oppdragsgiver Mercell Sourcing Service. For å melde din interesse på dette anbudet samt få tilgang til dokumenter, skal du klikke på lenken nedenfor eller kopiere og lime inn lenken i din nettleser. *** Linken er fjernet *** Følg deretter instruksjoner på nettsiden.
Se nærmere konkurrasnegrunnlag og kravspesifikasjon.Total leveranse er anslått til ca 2 mill kr med delarbeider på ca 0,5 mill per år.

AVSLUTTET
Er du interessert i lignende oppdrag?Kontakt oppdragsgivere

Anleggsgartner

Ferdigstillelse, Fører, Jord, Leverandører, Leveranse, Utløp

Vikebygd, Rogaland

Avsluttet: Mandag 04. Mars 2013