Prosjektleder i Akershus

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

372 Siste år
83 Siste 3 mnd
32 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

S2012/128 Prosjektlederstøtte for implementering av ISO 27001 i Bioforsk

Registrert Dato: Fredag 10. Februar 2012

Oppdragsgiver ønsker å knytte til seg et firma som i samarbeid med Bioforsk kan drive prosessen med implementering av en ISMS med utgangspunkt i ISO 27001:2005 og på grunnlag av eksisterende utarbeidet GAP analyse og SOA.
Nærmere beskrivelser fremgår av vedlagte konkurransegrunnlag.
Samtlige tilbud og alle henvendelser om konkurransen forutsettes levert via Mercell. Er du ikke bruker hos Mercell, har spørsmål knyttet til hvordan du skal laste opp tilbudet ditt, eller hvordan du skal gi tilbud, vær vennlig å ta kontakt med Mercell sin support på tlf 21 01 88 60.
Bioforsk er forutsatt å følge såvel Offentlighetsloven som Forvaltningsloven. Dersom leverandører ønsker opplysninger unntatt offentlighet bes dette opplyst i tilbudsbrevet samtidig som det angis hvilke opplysninger som bes unntatt offentlighet.
 
For denne anbudsprosessen benytter oppdragsgiver Mercell Sourcing Service. For å melde din interesse på dette anbudet samt få tilgang til dokumenter, skal du klikke på lenken nedenfor eller kopiere og lime inn lenken i din nettleser. *** Linken er fjernet *** Følg deretter instruksjoner på nettsiden.

AVSLUTTET
Er du interessert i lignende oppdrag?Kontakt oppdragsgivere

Prosjektleder

Analyse, Implementering, Leverandører

Hurdal, Akershus

Avsluttet: Torsdag 07. Juni 2012