Elektriker, Entreprenør, Rørlegger, Snekker i Oslo

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

5104 Siste år
1627 Siste 3 mnd
395 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

S2506 - bl 02 kristian ottosens hus - ombygging av budsentralen

Registrert Dato: Tirsdag 05. Mai 2009

Prosjektet omfatter ombygging/oppgradering av deler av Budsentralen ved UiO Blindern. Lokalet ligger i underetasjen mellom to innganger direkte mot parkeringsarealet. Bygningen er fra ca. 1962, og arealet har tidligere vært bygget om.
Posten har flyttet ut fra bygningen og arealet (ca. 100 m2) skal innlemmes i Budsentralen. Det skal også gjøres mindre arbeider i den eldre del av budsentralen.
Arbeidet omfatter bygningsmessige og tekniske arbeider. Bygningsmessige arbeider omfatter endring av noen vegger/rom med nytt gulvbelegg, himling og kjøkken. VVS arbeidene omfatter endring av sprinkleranlegg, røranlegg til kjøkken, radiatorplasseringer.
EL-arbeidene omfatter endring av belysning og endring i kurser.
Arbeidene organiseres som en entreprise som omfatter både bygningsmessige og tekniske anlegg, og dette betegnes som en generalentreprise.
NB!
Det vil være drift i Budsentralen under hele byggeperioden, og arbeidene skal legges opp slik at det tas hensyn til denne aktiviteten. Det vises til utfyllende tekst i innledning i Rigg- og Drift kap.
Det er planlagt byggestart for entreprisen er primo juni 2009 og ferdigstilling 10. august 2009. Fabrikkleveranser skal ferdigstilles innen 24. august 2009.
Tilbudsbefaring mandag 11. mai 2009 kl 1100.

Merk: For å melde din interesse i denne kunngjøringen og motta tilleggsinformasjon vennligst besøk Doffin nettsiden *** Linken er fjernet ***

AVSLUTTET
Er du interessert i lignende oppdrag?Kontakt oppdragsgivere