Alarm & sikkerhet, Blikkenslager, Elektriker, Entreprenør, Flislegger, Glassarbeider, Gulv, Kulde & varme, Maler, Riving, Rørlegger, Snekker, Ventilasjon i Oslo

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

7148 Siste år
2338 Siste 3 mnd
562 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

S2692 lucy smiths hus - ombygging 2. etg

Registrert Dato: Tirsdag 26. Oktober 2010

Prosjektet omfatter innvendig ombygging av 2. etasje - ca. 600 m2, samt mindre arbeider i tilliggende etasjer. Arbeidene organiseres som en Generalentreprise som omfatter alle bygningsmessige og tekniske arbeider. Inventar er egen entreprise og det meste av dette skal utføres i etterkant av byggearbeidene. Arbeidene er ikke søknadspliktige etter § 20-1 i PBL.
Bygningsmessige arbeider:
Riving og demontering av innvendige skillevegger, himling og gulvbelegg. Ny overflatebehandling av alle flater med malerarbeider, ulike gulvbeleggarbeider, flisarbeider samt systemhimlinger. Remontering av systemvegger og supplerende nye modulvegger.
Rørtekniske arbeider:
Utskifting av sanitærutstyr og nytt radiatoranlegg i hele 2. etasje.
Ventilasjonstekniske arbeider:
Nytt fordelingsanlegg i hele etasjen, og mindre arbeider i tilliggende etasjer. Omlegging av kanalanlegg i sjakt fra u-etasje.
Elektrotekniske arbeider:
Nye føringsveier skal etableres. Det skal etableres nytt kursopplegg for lys og stikk og ny belysning i de fleste arealer. Eksisterende nødlys og brannvarslingsanlegg skal tilpasses nye rom og funksjoner.
All installasjon for tele og data skal skiftes ut og det etableres et nytt 19? skap i telematikkrom i plan 2 nytt telematikkrom i plan 3. En del AV-utstyr skal tilknyttes. Et nytt buss automatiseringsanlegg skal styre belysning, men også komponenter i varme og ventilasjonsanlegg.
Nytt elektroteknisk anlegg skal integreres og samkjøres med øvrige systemer i tilhørende etasjer.
Tilbyder må ha kompetanse tiltaksklasse(r) som oppgitt i utlysningen
Generalentreprenøren (bygningsmessige arbeider) TK 2, Rør- og ventilasjonstekniske arbeider TK2, Brannalarm og nødlysarbeider TK3.