Combined Shape Group 13 Combined Shape anbudstorget_logo Group 2 Group 6 Path 2 shutterstock_584449174 Shape

Arkitekt i Troms

Formidlede anbud
  • 0
    Siste år
  • 0
    Siste 3 mnd
  • 0
    Aktive nå
Troms
Avsluttet

Sakkyndig utredning, felt 1 og 2.

Finnmarkskommisjonen ønsker å inngå avtale om levering av utredning om bruk og rettsoppfatninger for så vidt gjelder utnyttelsen av land og vann på Stjernøya/Seilnad (felt 1) og i Nesseby kommune (felt 2).
Oppdragenes varighet og omfang er noe usikkert da dette ikke er gjennomført tidligere. Finnmarkskommisjonen anslår for øvrig at utredningen på de ulike feltene vil vare ett år med et timeforbruk på 1500-2000 timer. Oppdraget går ut på å utrede faktisk bruk og rettsoppfatninger for så vidt gjelder utnyttelsen av land og vann på Stjernøya/Seiland og i Nesseby kommune
Finnmarkskommisjonen vil inngå avtale med 1 leverandør innenfor hvert felt. Leverandører skal levere tilbud på hvert enkelt felt, og det skal spesifiseres hvilket felt tilbudet omhandler. Det er ikke tillatt å gi tilbud kun på deler av feltet.
Se for øvrig kravspesifikasjon og øvrige dokumenter for mer informasjon.
Merk: For å melde din interesse i denne kunngjøringen og motta tilleggsinformasjon vennligst besøk Doffin nettsiden #URL0#? id=170655.
Anbud id:
52808
  • Sted:
    Alta, Hammerfest Sør-Varanger, Vadsø, Karasjohka Karasjok, Guovdageaidnu Kautokeino, Loppa, Hasvik, Måsøy, Nordkapp, Porsanger Porsángu Porsanki, Lebesby, Gamvik, Deatnu Tana, Berlevåg, Båtsfjord, Vardø, Unjargga Nesseby  Vis alle
  • Registrert:
    Tirsdag 26. Mai 2009