Blikkenslager, Mekaniske verksteder, Stålarbeider i Oslo

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

272 Siste år
80 Siste 3 mnd
32 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Sameiet reichweins gate, vika i Oslo ønsker et pristilbud på balkongarbeider.

Registrert Dato: Fredag 04. Februar 2011

Vi ønsker å utvide eksisterende balkonger med mål på henholdsvis 2640 x 1000 og 4200 x 1000 til henholdsvis 2640 x 1500 og 4200 x 1500 - en utvidelse på ca. 0,5 meter. Balkongene som er montert på innmurte IPE bjelker i fasaden og skal også rustbørstes, behandles og males opp på nytt. Renner skal påmonteres til nedløp.

Vi ber også om forslag til og pris på blomsterkasser som integrert del av øvre rekkverk. Vi har bilder av balkonger fra nabogården (Lassons gate nr. 3) som sterkt indikerer hvordan vi ønsker det skal bli seende ut (men ikke smijern men med enkle buete spileverk i f.eks. aluminium). Bildene kan fås av oss eller dette kan ses ved befaring. Vi har også bilder av bygget vårt med balkonger i korrigerte gulmalte stålplater som altså skal skiftes ut med buete spileverk. Vi innhenter for tiden nødvendige tegninger og tillatelser via arkitekt. Bygget vårt er på gul liste hos byantikvaren. Alternativt kan søknadsprosessen tilbys gjennom balkongleverandøren slik at den blir totalansvarlig for hele prosessen.

Totalt skal 9 gamle balkonger (mot Lassons gate) utvides og få nye rekkverk. Videre skal det monteres 3 nye balkonger på 4200x1500 (mot Lassons gate) med tilnærmet samme utseende, hvis tillatelse gis til dette. For disse ønsker vi også en pris på innsetting av hvite Frekhaug balkongdører (av samme type som vi har fra før) i nåværende vindusåpninger. Tilbyder må også kunne foreslå fjerning av de gamle balkongene og oppsetting av da 12 nye balkonger.

Vi holder stillas for arbeidene da vi også skal gjøre en oppussing av tak og fasaden. Prisen skal være komplett og inkludere nødvendig montasjemateriell og innfestingsgods for nye balkonger. Ved behov for kran må dette nevnes. Balkongene skal være tilnærmet som tegningene, innenfor rekkverksnormen og tilfredsstille alle gjeldene myndighetskrav.

Siden oppgjør innad i sameiet er pr. balkongeier, så må hver enkelt balkong (og balkongdører) prises for seg og summeres opp til et samlet totalbeløp inkl. mva.