Combined Shape Group 13 Combined Shape anbudstorget_logo Group 2 Group 6 Path 2 shutterstock_584449174 Shape

Bedriftsrådgivning, IT/Web og Support i Oslo

Formidlede anbud
  • 0
    Siste år
  • 0
    Siste 3 mnd
  • 0
    Aktive nå
Oslo
Avsluttet

Samkjøpsavtale - Medieovervåkning

Oslo kommune ser det som svært viktig å fange opp generell medieomtale, reaksjoner, meninger og ideer fra lokalsamfunn, offentlige instanser og ulike interessegrupper, samt spesifikke og dagsaktuelle nyhetssaker i riks-, regional, lokal-, fag- og sosiale medier. Det er et mål at tjenesten skal bedre muligheten for å gå i dialog med innbyggerne og bedre forståelsen for hvordan innbyggerne som brukere og iakttakere opplever kommunens tjenester og tilbud. Gjennom analyse og evaluering skal Oslo kommunes virksomheter kunne få en oversikt over utvikling og tendenser i mediebildet og innrette kommunikasjonsarbeidet deretter.
i tillegg har kommunens tekniske etater, foretak og produksjonsbedrifter ha et særskilt behov for å etablere en medieovervåkningstjeneste som spesifikt er relatert til egne fagområder, både med hensyn til innovasjon, utvikling og konkret omtale.
Virksomhetene må i varierende grad ha tidlig kunnskap om elementer i mediebildet som kan påvirke drift og omdømme, og tjenesten skal gi økt mulighet til raskt å kunne reagere på oppslag i nyhetsbildet som krever det.
Anbud id:
609992
  • Sted:
    Oslo, Bærum Asker, Lillestrøm, Nordre Follo, Ullensaker, Nesodden, Frogn, Vestby, Ås, Enebakk, Lørenskog, Rælingen, Aurskog-Høland, Nes, Gjerdrum, Nittedal, Nannestad, Eidsvoll, Hurdal  Vis alle
  • Registrert:
    Onsdag 25. September 2019

Lignende oppdrag i Oslo

2 anbud