Betong, Betongsaging, Entreprenør, Maler, Maskinentreprenør, Murer, Stålarbeider, Vanntetting i Buskerud

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

5072 Siste år
3962 Siste 3 mnd
171 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Samlekontrakt bruvedlikehold buskerud 2010-2011

Registrert Dato: Torsdag 25. Mars 2010

Statens vegvesen Region sør og Buskerud fylkeskommune har ansvaret for bruvedlikehold på riks og fylkesvegene. I den forbindelse ønskes de å innhente priser fra kvalifiserte entreprenører for arbeider i Buskerud.
Denne kontrakten inneholder oppgaver både på spesifikke bruer og på generelle bruvedlikeholdsoppgaver uten angivelse av sted.
De generelle bruvedlikeholdsoppgavene vil variere og omfatte blant annet fugereparasjoner,betongreparasjoner, utskifting av rekkverk, membranarbeider, asfaltfuger og lignende. Arbeidene utføres kun etter behov vurdert av oppdragsgiver.
Arbeidene på den generelle delen (prosessbaserte arbeider) er vanskelig å beskrive i detalj. Ved reparasjoner på andre bruer enn de spesifiserte benyttes den prosessbaserte delen når den har aktuelle prosesser. Riggpåslaget angis i prosent i prosess 12.191 og prosess 12.192 avhengig av kommune det arbeides i.
Noen av de varierte oppgavene må utføres som regningsarbeid. Timepriser på mannskaper og utstyr er derfor en vesentlig del av kontrakten. Det forutsettes at arbeidet skal gjennomføres på en samarbeidsorientert og ikke konflikt orientert måte og at både oppdragsgiver og utførende skal være løsningsorientert og ikke basert på formalprosedering.
Gjenkjenning av bruer skal baseres på brunummer. Det ønskes at entreprenøren tar aktiv del i bruvedlikeholdet og rapporterer inn skader som blir observert på bruer ved reiser ut på oppdrag. Slike skader rapporteres fortløpende.