Anleggsgartner, Asfaltering, Betong, Elektriker, Entreprenør, Maskinentreprenør, Murer, Sprenging, Stålarbeider, Steinlegger, Vann & avløp i Hedmark

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

2641 Siste år
1457 Siste 3 mnd
135 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Samlekontrakt mindre utbyggingstiltak - Hedmark Sør

Registrert Dato: Torsdag 19. September 2019

Anskaffelsen gjelder samlekontrakt for mindre vegarbeider i Hedmark. Eksempler på oppdrag som kan dekkes av samlekontrakten er: Fortau, bussholdeplasser, gang- og sykkelveger, kollektivfelt, rundkjøringer, støyskjermer, støttemurer og betongkonstruksjoner, fjellsprengning, kant- og vegforsterkning, elektroarbeider, vann- og avløpsarbeider, trafikksikkerhetstiltak som rekkverk og tiltak i sideareal og oppsetting av skilt m.m. Arbeidene vil kunne bestå av nyanlegg, men også opprustningsoppgaver. Det må påregnes at noen arbeider må utføres på eller ved høytrafikkerte veger. Arbeidene vil primært foregå i kommunene Våler, Åsnes, Grue, Kongsvinger, Eidskog, Nord- og Sør-Odal. Det må påregnes/kan bli aktuelt med arbeid i andre kommuner innenfor Hedmark fylkeskommune. Anskaffelsen skal sørge for at etaten kan gjennomføre mindre og mellomstore anleggsarbeider på en ressurseffektiv måte. Statens vegvesen har til hensikt å inngå avtale med en entreprenører.
Statens vegvesen forventer en kostnadsramme på inntil 50 mill. eks. mva. pr. år i avtaleperioden. For denne kontrakten gjelder opsjon til å forlenge kontrakten ytterligere 1+1 år på uendrede vilkår. Alle tiltakene i samlekontrakten skal gjennomføres modellbasert. BH forbeholder seg retten til å bestille ytterlige tiltak som ikke er beskrevet i dette konkurransegrunnlaget, men allikevel innenfor kostnadsrammen på 50 mill. kr årlig.


Referansenummer:  19/159828