Elektriker, Entreprenør, Møbelsnekker, Rørlegger, Snekker i Akershus

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

4499 Siste år
1555 Siste 3 mnd
413 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Sammanslåing av rom + oppsett nytt kjøkken

Registrert Dato: Torsdag 10. Februar 2011

Dagens kjøkken (ca 20 kvm) og bakgang (ca 10 kvm) planlegges sammenslått slik at det utgjør ett rom som skal utgjøre vårt nye kjøkken. Begge rom ligger i et tilbygg til det opprinnelige huset med sokkelleilighet under, men er uten etasje over. De to rommene er adskilt med en vegg med dør som vi er usikre på om har en bærende funksjon.
Utover å integrere de to rommene, er ambisjonen å bytte ut et eldre vindu (stue- størrelse), innsetting av ett ytterligere vindu (smalt, høyt plassert for lysinnfall) samt å fjerne en ytterdør fra dagens bakgang med påfølgende "blending" eksternt.
Pr idag er det dør mellom bakgangen og en gang/ stuen som skal erstattes med en annen/ større dør (trolig skyvedør hvis mulig). Videre er det en dør mot stuen fra dagens kjøkken mot stuen som skal fjernes, og hvor døråpningen skal tettes for å inngå som del av veggen (krever også arbeid på motsatt side, dvs stuen).
Vi planlegger med at både gulv, vegger og tak skal byttes (p.t flatt tak som forhåpentligvis kan fjernes for å utnytte tilbyggets fulle høyde) og arbeidet skal ferdigstilles slik at ny kjøkkeninnredning kan monteres (forutsettes gjort av kjøkkenprodusenten, men rørleggerarbeid + elektroarbeid forutsettes utført som del av prosessen som dette anbudet legger opp til). Det vil være ønskelig at den som får oppdraget vil kunne være "totalprosjekt- ansvarlig".

Det forutsettes at ev tilbydere er istand til å gjøre jobben innenfor de anbefalinger som gis av Forbrukerrådet på deres hjemmesider; skriflige pristilbud + kontrakt, referansesjekk (også opp imot Brønnøysundregisteret), bruk av standardkontrakt fra "Standard Norge", bruk av håndverker med sentral godkjenning for ansvarsrett, m.fl.

Det forutsetter at arbeidet skal være ferdigstilt senest 01.06.

Vi er forberedt på å gjennomføre befaring og imøteser tilbud/ henvendelser fra interessenter.