Combined Shape Group 13 Combined Shape anbudstorget_logo Group 2 Group 6 Path 2 shutterstock_584449174 Shape

Alarm og sikkerhet, Anleggsgartner, Arkitekt, Betong, Elektriker, Entreprenør, Maler, Maskinentreprenør, Murer, Riving, Rørlegger, Snekker, Stålarbeider, Taktekker, Ventilasjon i Oslo

Formidlede anbud
  • 0
    Siste år
  • 0
    Siste 3 mnd
  • 0
    Aktive nå
Oslo
Avsluttet

Samspillsentreprise for kunstgressbane, skatepark og klubbhus på Jordal

Oslo kommune v/ Bymiljøetaten skal anskaffe entreprenør til samspillsentreprise for reetablering av Jordal kunstgressbane, skatepark og klubbhuset på Jordal (gårdsnr. 232/bruksnr. 499). Samspillsentreprisen består av to faser:
Fase 1 skal resultere i et ferdig omforent grunnlag for gjennomføring og målpris.
Fase 2 består av gjennomføringsfasen, og bygging av prosjektet. Prosjektet skal baseres på tillit og samarbeid. Tilbydere anbefales å sette seg grundig inn i kontrakten og samarbeidsform.
Bymiljøetaten planlegger å jobbe sammen med entreprenøren mot en andel utslippsfritt i fase 1 (samspillsfasen) og andre miljøtiltak - for eksempel ombruk, gjenbruk, høy resirkuleringsgrad i materialer og bruk av klimavennlige materialer/løsninger. Prosjektet vil da kunne velge de mulige utslippsfrie maskiner som er hensiktsmessige basert på arbeidene som skal gjøres, tilgjengelig strøm osv.
Prosjektet har satt mål om minst 25% utslippsfri anleggsgjennomføring (og evt. Andre miljøtiltak). Samspillsentreprenøren må hensynta grensesnittene mellom alle tiltakene (kunstgressbane, skatepark, klubbhus og tribune). Eksakt omfang og konsekvenser utredes i fase 1.
Det skal arrangeres vm i bryting i Jordal idrettspark den 2.-10. Oktober 2021. Idrettsforbundet har leid hele området fra 25. 09. 21-15. 10. 21 og dette blir tatt i betraktning under planleggingen av gjennomføringsfasen og det antas at byggearbeider kan starte etter 15. 10. 21.
Jordal kunstgressbane:
Banen skal ha samme plassering som den gamle banen. Stedlige masser fjernes og banen bygges opp som ny. Banen skal ha nytt bærelag, drenering, undervarmeanlegg, led-banebelysning, nye gjerder, ballfangernett mm. Kunstgresset skal ha plastfritt innfyll. System og leverandør utredes i fase 1 i samarbeid mellom samspilsentreprenør og byggherre. Det er etablert energibrønnpark under dagens kunstgressbane. Omfang fremkommer i vedlegg. Arbeidene som utføres må ta hensyn til energibrønner med tilhørende samlestokker.
Jordal skatepark:
Skateparken ble etablert i 1999 og anlegget ble rehabilitert i regi av klubben i perioden 2007-2009. Det har senere blitt gjort større utbygginger på anlegget, både i kommunal- og klubbregi. Anlegget er mye brukt og bærer preg av stor slitasje. Det er farlige hull og mangler på flere elementer som gjør at deler av parken må sperres av. Anlegget anses nå som utgående kapasitet. Oslo kommune ønsker å rive dagens treanlegg og bygge et nytt skateanlegg i plasstøpt betong som senkes helt eller delvis ned. Enkelte elementer vil ligge noe over overflaten. i tillegg skal det etableres belysning og enkle tribuner.
Skateparken skal ha samme plassering som tidligere. Arealet er på ca. 2000 kvm.
Jordal klubbhus:
Jordal Klubbhus er en murkonstruksjon over 2 etasjer, på ca. 600 m2, oppført på begynnelsen av 1930-tallet. Bygget fungerer som garderobe for idrettsplassen og som et av få intakte kulturminner fra byens idrettshistorie. Bygget har ifølge Byantikvaren høy kulturminneverdi og står på gul liste. Vernestatus som omfatter eksteriør tillater innvendige endringer og ombygginger, mens utvendig må alle nye løsninger avklares i nært samarbeid med Byantikvaren.
Bygningens bruk vil være tilnærmet som tidligere. 1. Etasje skal benyttes som klubblokale for to ulike foreninger, i tillegg vil etasjen få et fellesareal som vil være tilgjengelig for publikum/fritidsklubber. Kjelleretasjen skal benyttes til garderober, styrketreningsrom samt tekniske rom. Bymiljøetaten ønsker å rehabilitere bygningen.
Fase 1 har en estimert kontraktsverdi på ca. 4 mill. Eks. Mva. Fase 2 har en estimert kontraktsverdi på ca. 60 mill. Eks. Mva.
Se konkurransegrunnlaget for ytterligere beskrivelser og informasjon.
Anbud id:
705134
  • Sted:
    Oslo
  • Registrert:
    Torsdag 11. Mars 2021

Lignende oppdrag i Oslo

6 anbud